Peach Fuzz, culoarea anului 2024. Chiar și Kate Middleton a purtat o nuanță asemănătoare

8 decembrie, 2023

Peach Fuzz este culoarea oficială a anului 2024, desemnată de Pantone, compania care și marchează cea de-a 25-a aniversare a previziunilor anuale de nuanțe.

Kate Middleton culoarea anului 2024 jpg

Autoritatea mondială în materie de culori a declarat că avem nevoie de mângâiere. Și există o singură nuanță care ne va oferi un nivel suficient de confort și căldură.

E vorba despre Peach Fuzz, culoarea anului 2024 de la Pantone! E o nuanță caldă între rroz și portocaliu. 

Leatrice Eiseman, directorul executiv al Pantone Color Institute, a declarat că: „În căutarea unei nuanțe care să reflecte dorința noastră înnăscută de a simți apropiere, de a fi în conexiune, am ales o nuanță care radiază de căldură și exprimă eleganța modernă. O culoare care oferă o îmbrățișare tactilă și leagă noul de clasic fără a face niciun pic de efort”.

Peach fuzz culoarea anului 2024 jpg

Tonurile de piersică au fost o prezență constantă pe podiumurile de modă din sezonul primăvară-vară 2024, în special la Milano, la casele de modă italiene precum Gucci, Jil Sander și Sportmax. La petrecerea Vanity Fair Afterparty de la gala Oscarurilor din martie, Hilary Duff a purtat o rochie Dolce & Gabbana în nuanțe de piersică. La scurt timp după aceea, Uma Thurman a participat la premiile Women Making History Awards într-o rochie Prada toamnă-iarnă 2023 în aceeași culoare, scrie CNN

Directorul executiv al Pantone a vorbit odată cu lansarea culorii Peach Fuzz și despre apaiția lui Beyoncé la Met Gala, în 2016, într-o nuanță piersică. Deși rochia Givenchy din latex cu mâneci bufante și înfrumusețată a fost criticată de public la momentul respectiv, a fost un moment cheie pentru Leatice Eisman și echipa Pantone. Dar ce legătură are un moment de covor roșu din 2016 cu nuanța anului 2024? "Am simțit că look-ul lui Beyoncé a fost ceva care chiar mai are viață și astăzi", a spus ea. "Dacă o vedem în 2016 și simțim că este o idee valoroasă care va crește, ne inspirăm și noi din această idee. Nu uităm ceea ce am văzut înainte".

Anul acesta, în iunie, Kate Middleton a impresionat și ea îmbrăcată într-o nuanță foarte asemănătoare cu Peach Fuzz, culoarea anului 2024. 

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg