Petrecere aniversară cu scandal! Fiica cea mică a Letiziei și a lui Felipe a împlinit 17 ani

8 mai, 2024

Infanta Sofia a împlinit 17 ani pe 29 aprilie, dar abia acum a ieșit la iveală modul în care și-a sărbătorit ziua de naștere.

Infanta Sofia și Regele Felipe, în vara anului trecut. FOTO: Getty Images
Infanta Sofia și Regele Felipe, în vara anului trecut. FOTO: Getty Images

Aniversarea mezinei regilor Spaniei putea trece ușor neobservată de nimeni, însă un detaliu a făcut dintr-un party privat o sămânță de scandal, care a ajuns până în presa germană.

Se pare că, în timp ce Regele Felipe și Regina Letizia se reîntâlneau cu succesoarea lor, Prințesa Leonor, la cea de-a 40-a aniversare a jurământului de învestire a regelui la Academia Militară Generală din Zaragoza, Infanta Sofia se pregătea pentru petrecerea de ziua ei de naștere la UWC Atlantic College, în Țara Galilor. Un moment important, dată fiind frumoasa vârstă de 17 ani, pe care urma s-o serbeze cu colegii ei, însă și delicat totodată, fiind pentru prima dată când fiica cea mică a suveranilor spanioli sufla în lumânări departe de casă.

Cu toate acestea, Infanta Sofia a avut parte de o mare petrecere, așa cum se cade în cazul unei prințese, însă, din păcate, nu a a fost lipsită de controverse. După cum a dezvăluit revista germană „Bunte”, evenimentul a fost marcat de un incident grav, care i-a stricat dispoziția Infantei și care era cât pe ce să ducă la exmatricularea unora dintre elevi.

Ca la orice party între tineri, Sofia și prietenii ei au făcut și ei câteva fotografii și totul ar fi decurs lin dacă unul dintre ei nu ar fi împărtășit unul dintre instantanee pe rețelele de socializare, care a devenit în scurt timp viral. „Problema a apărut atunci când una dintre fete a distribuit imaginea pe rețelele de socializare", explică „Bunte”.

Practic, a fost deconspirat locul în care Infanta Sofia studiază, în condițiile în care șederea ei în Țara Galilor este considerată de natură privată și este strict interzisă difuzarea oricărei imagini cu ea, pentru a evita anumite situații stânjenitoare, dar și cele ce țin de siguranța sa.

Evident că această situație a creat vâlvă, motiv pentru care acest gest aparent inofensiv a determinat conducerea să ia măsuri. Și, deși părinții Sofiei nu au părut tulburați de incident, presa internațională susține că această scăpare i-ar fi provocat o nervozitate Regelui Felipe, care este îngrijorat pentru siguranța fiicei lor.

În cele din urmă, însă, nu s-au luat măsuri drastice la adresa celei care a făcut postarea, deoarece în fotografie Sofia însăși a avut grijă să nu apară cu fața la vedere și s-a ascuns sub gluga unui hanorac.

În ciuda tuturor acestor lucruri, presa germană dezvăluie că sora Prințesei moștenitoare Leonor s-a distrat de minune și s-a bucurat de această seară înconjurată de prietenii ei de la UWC. Iar acest lucru se datorează libertății de care se bucură, fiind departe de rigorile de la Palat și de veșnica „umbră” a surorii sale, care va urca cândva pe tronul Spaniei.

FOTO: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Roast Charles PNG
FotoJet Amelia jpg
Regele Charles și Regina Camilla la Catedrala St Paul Londra Foto Getty Images (4) jpg
Regel Frederik și Prințesa Ingrid Foto Instagram jpg
printesa alexandra luxemburg s a casatorit religios (6) jpg
FotoJet Regalii în Norvegia jpg