Petrecere mare în familia regală olandeză: mezina Regelui a împlinit 17 ani. Cum arată adolescenta Ariane

12 aprilie, 2024

Ariane, (stânga), fiica Reginei Maxima și a Regelui Willem-Alexander al Țărilor de Jos a împlinit 17 ani miercuri, 10 aprilie. Ea este cea mai mică dintre cele trei fiice ale cuplului regal.

Regina Maxima a Țărilor de Jos, Prințesa Amalia, Prințesa Alexia și Prințesa Ariane, GettyImages jpg

Mezina cuplului regal s-a născut în 2007 la Haga. Casa regală olandeză a marcat ziua de naștere a Prințesei Ariane cu un mult așteptat portret oficial, o imagine surprinsă din ședința foto a familiei regale ce a avut loc în decembrie 2023 la Palatul Huis ten Bosch.

Prințesa Ariane, X jpg

Ședința foto de familie de anul trecut a fost pur și simplu spectaculoasă. Am văzut un rege și o regină, din cale afară de fericiți, într-o armonie de familie perfectă alături de cele trei fiice ale lor, ale căror prenume încep toate cu A: Amalia, moștenitoarea tronului, Alexia, fiica mijlocie și sărbătorita primăverii, Ariane.

Cei cinci membri ai familiei regale olandeze au pozat cu multă bucurie și s-au jucat cu patrupedul familiei, un bishonel adorabil, alb, pe care Regina Maxima abia se îndură să-l lase jos din brațe.

Prințesa Ariane a plecat de acasă în august anul trecut pentru a-și continua studiile gimnaziale la UWC Adriatic din Italia.

La acea vreme, Casa Regală Olandeză a distribuit o fotografie a Prințesei la noua ei școală, notând: „Prințesa Ariane va urma United World College Adriatic din Italia. Aici va susține Bacalaureatul Internațional. În anul școlar trecut, Prințesa a absolvit clasa a zecea la Christelijk Gymnasium Sorghvliet.”

Potrivit site-ului web al liceului, „Elevii experimentează o educație înaltă UWC, în timp ce sunt expuși continuu la bogăția și diversitatea moștenirii culturale a Italiei. Colegiul își valorifică situația într-o răscruce politică, culturală și geografică din inima Europei.”

Sora mai mare a Arianei, Prințesa Alexia, a absolvit UWC Atlantic din Țara Galilor în mai anul trecut. Tatăl lor, Willem-Alexander, și-a terminat și el liceul cu bacalaureat internațional la UWC Atlantic în 1985. Așadar, este o tradiție de familie.

Foto: Profimedia & GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg