Petrecere mare în familia regală olandeză: mezina Regelui a împlinit 17 ani. Cum arată adolescenta Ariane

12 aprilie, 2024

Ariane, (stânga), fiica Reginei Maxima și a Regelui Willem-Alexander al Țărilor de Jos a împlinit 17 ani miercuri, 10 aprilie. Ea este cea mai mică dintre cele trei fiice ale cuplului regal.

Regina Maxima a Țărilor de Jos, Prințesa Amalia, Prințesa Alexia și Prințesa Ariane, GettyImages jpg

Mezina cuplului regal s-a născut în 2007 la Haga. Casa regală olandeză a marcat ziua de naștere a Prințesei Ariane cu un mult așteptat portret oficial, o imagine surprinsă din ședința foto a familiei regale ce a avut loc în decembrie 2023 la Palatul Huis ten Bosch.

Prințesa Ariane, X jpg

Ședința foto de familie de anul trecut a fost pur și simplu spectaculoasă. Am văzut un rege și o regină, din cale afară de fericiți, într-o armonie de familie perfectă alături de cele trei fiice ale lor, ale căror prenume încep toate cu A: Amalia, moștenitoarea tronului, Alexia, fiica mijlocie și sărbătorita primăverii, Ariane.

Cei cinci membri ai familiei regale olandeze au pozat cu multă bucurie și s-au jucat cu patrupedul familiei, un bishonel adorabil, alb, pe care Regina Maxima abia se îndură să-l lase jos din brațe.

Prințesa Ariane a plecat de acasă în august anul trecut pentru a-și continua studiile gimnaziale la UWC Adriatic din Italia.

La acea vreme, Casa Regală Olandeză a distribuit o fotografie a Prințesei la noua ei școală, notând: „Prințesa Ariane va urma United World College Adriatic din Italia. Aici va susține Bacalaureatul Internațional. În anul școlar trecut, Prințesa a absolvit clasa a zecea la Christelijk Gymnasium Sorghvliet.”

Potrivit site-ului web al liceului, „Elevii experimentează o educație înaltă UWC, în timp ce sunt expuși continuu la bogăția și diversitatea moștenirii culturale a Italiei. Colegiul își valorifică situația într-o răscruce politică, culturală și geografică din inima Europei.”

Sora mai mare a Arianei, Prințesa Alexia, a absolvit UWC Atlantic din Țara Galilor în mai anul trecut. Tatăl lor, Willem-Alexander, și-a terminat și el liceul cu bacalaureat internațional la UWC Atlantic în 1985. Așadar, este o tradiție de familie.

Foto: Profimedia & GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (6) jpg
kate william george charlotte louis jpg