Petrecere mare în familia regală olandeză: mezina Regelui a împlinit 17 ani. Cum arată adolescenta Ariane

12 aprilie, 2024

Ariane, (stânga), fiica Reginei Maxima și a Regelui Willem-Alexander al Țărilor de Jos a împlinit 17 ani miercuri, 10 aprilie. Ea este cea mai mică dintre cele trei fiice ale cuplului regal.

Regina Maxima a Țărilor de Jos, Prințesa Amalia, Prințesa Alexia și Prințesa Ariane, GettyImages jpg

Mezina cuplului regal s-a născut în 2007 la Haga. Casa regală olandeză a marcat ziua de naștere a Prințesei Ariane cu un mult așteptat portret oficial, o imagine surprinsă din ședința foto a familiei regale ce a avut loc în decembrie 2023 la Palatul Huis ten Bosch.

Prințesa Ariane, X jpg

Ședința foto de familie de anul trecut a fost pur și simplu spectaculoasă. Am văzut un rege și o regină, din cale afară de fericiți, într-o armonie de familie perfectă alături de cele trei fiice ale lor, ale căror prenume încep toate cu A: Amalia, moștenitoarea tronului, Alexia, fiica mijlocie și sărbătorita primăverii, Ariane.

Cei cinci membri ai familiei regale olandeze au pozat cu multă bucurie și s-au jucat cu patrupedul familiei, un bishonel adorabil, alb, pe care Regina Maxima abia se îndură să-l lase jos din brațe.

Prințesa Ariane a plecat de acasă în august anul trecut pentru a-și continua studiile gimnaziale la UWC Adriatic din Italia.

La acea vreme, Casa Regală Olandeză a distribuit o fotografie a Prințesei la noua ei școală, notând: „Prințesa Ariane va urma United World College Adriatic din Italia. Aici va susține Bacalaureatul Internațional. În anul școlar trecut, Prințesa a absolvit clasa a zecea la Christelijk Gymnasium Sorghvliet.”

Potrivit site-ului web al liceului, „Elevii experimentează o educație înaltă UWC, în timp ce sunt expuși continuu la bogăția și diversitatea moștenirii culturale a Italiei. Colegiul își valorifică situația într-o răscruce politică, culturală și geografică din inima Europei.”

Sora mai mare a Arianei, Prințesa Alexia, a absolvit UWC Atlantic din Țara Galilor în mai anul trecut. Tatăl lor, Willem-Alexander, și-a terminat și el liceul cu bacalaureat internațional la UWC Atlantic în 1985. Așadar, este o tradiție de familie.

Foto: Profimedia & GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Doria Ragland și Prințul Harry foto  Shutterstock jpg
Prințesa Beatrice Zara Tindall Foto Instagram jpg
Gemenii regali, Printul Jacques si Printesa Gabrielle si Lady Amelia si Lady Eliza Spencer  Palatul Princiar, Instagram jpg
Regele Felipe și Regine Letizia foto  GettyImages jpg
Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Mette Marit, Profimedia (3) jpg
Amelia, Kitty, Eliza (S  D) jpg
Regina Letizia sporty chic  profimedia 0877258936 jpg
Pauline Ducruet si Printesa Stephanie de Monaco  Instagram jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Printesa Kako a Japoniei in Grecia  profimedia 0877057103 jpg
Kate Middleton și Prințul William (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Hussein al Iordaniei și Prințesa Rajwa jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (7) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook2 jpg
Kate Middleton (20) jpg
FotoJet Sussex jpg