Pierdere de milioane de euro pentru Prințul Harry și Meghan dacă li se vor retrage titlurile regale

12 decembrie, 2023

Prințul Harry și Meghan Markle au fost avertizați de un expert cu privire la impactul financiar uriaș în cazul în care și-ar pierde titlurile regale.

Meghan Markle şi Prinţul Harry

Prințul Harry și Meghan Markle ar putea pierde "milioane de lire sterline" dacă le vor fi retrase titlurile regale, avertizează un expert.

Ducele și ducesa de Sussex s-au îndepărtat de familia regală la începutul anului 2020, când s-au mutat din Marea Britanie în SUA, dar și-au păstrat în continuare aceste titluri. De atunci, ei au semnat mai multe contracte comerciale profitabile, inclusiv un acord în valoare de zeci de milioane de dolari cu Netflix.

Acum, se pare că deputatul Partidului Conservator Bob Seely a adus în discuție unele legi de pe timpul Primului Război Mondial, legi care acum zeci de ani nu le permiteau nobililor germani să aibă titlurile britanice. Proiectul de lege ar putea forța Camera Comunelor să ia în considerare transformarea ducelui și a ducesei de Sussex în simpli "domn și doamnă". Conform legislației actuale, tatăl lui Harry, Regele Charles al III-lea ar putea să elimine titlurile doar printr-o lege a Parlamentului.

Mark Boardman, un expert în divertisment și showbiz, cu peste 20 de ani de experiență în industrie, a avertizat asupra impactului financiar devastator cu care se vor confrunta Prințul Harry și Meghan Markle dacă și-ar pierde titlurile regale.

El a declarat pentru Daily Express US: "Costurile potențiale ale pierderii titlurilor regale ar putea fi substanțiale, nu numai pentru impactul financiar imediat, ci și pentru efectele pe termen lung asupra potențialului lor de câștig.

"Sancțiunile financiare sau repercusiunile contractuale legate de titlurile lor în cadrul contractelor existente ar putea însemna milioane de euro, în special dacă acordurile comerciale profitabile sunt afectate, cu o pierdere de milioane de euro pe an. (...)

Reacțiile publice la pierderea titlurilor pot varia în funcție de țară, cele mai semnificative efecte fiind observate în Marea Britanie și în SUA în ceea ce privește impactul asupra poziției lor ar fi semnificativ. În timp ce unii ar putea să o privească ca pe o mișcare spre independență, alții ar putea să o vadă negativ ca pe o îndepărtare de tradiție.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg