Piers Morgan dezvăluie motivul cheie pentru care Trump este supărat pe Prințul Harry

28 februarie, 2024

Prezentatorul l-a criticat pe fiul Regelui Charles pentru comentariile sale despre cetățenia americană și a afirmat că magnatul i-ar putea zădărnici planurile de-a rămâne peste Ocean.

Donald Trump nu poate uita sfidarea lui Harry. FOTO: Profimedia
Donald Trump nu poate uita sfidarea lui Harry. FOTO: Profimedia

Toată lumea știe cât de deranjați au fost englezii de declarațiile Prințului Harry, Piers Morgan fiind una dintre vocile care l-au atacat cu duritate în legătură cu încercarea lui de a deveni cetățean american. Ducele de Sussex a dezvăluit anterior că a luat în considerare obținerea cetățeniei americane, dar, potrivit prezentatorului TV, dacă Donald Trump recâștigă președinția, ar putea împiedica ca acest lucru să se întâmple, cu atât mai mult cu cât, în timpul mandatului său, Harry l-a tot evitat atunci a fost invitat de Regină la Buckingham.

Piers Morgan, în vârstă de 58 de ani, se întreabă acum dacă "este de neconceput ca Prințul Harry să se întoarcă în Marea Britanie, cu coada între picioare, după ce a fost alungat din SUA?". Scriind pentru cotidianul „The Sun”, el a spus: „Dacă nu va putea să trăiască și să lucreze în America, trenul profitabil al lui Harry, care a distrus Familia Regală și a învârtit bani, va fi lovit puternic de calea ferată. Cât de ironic ar fi dacă Donald Trump ar fi cel care ar râde la urmă de micuța nevăstuică trădătoare și i-ar spune: "Ești concediat!" din cauza modului josnic în care a tratat-o pe bunica sa, Regina?"

De altfel, acesta a putea fi și motivul pentru care Prințul Harry ia în considerare tot mai serios o întoarcere în Marea Britanie și încearcă s-o convingă pe soția sa, Meghan Markle, că n-ar fi o idee ea să-și crească copiii fie în Canada, fie în Europa.

Numai că, după revenirea recentă intempestivă la Londra, ocazionată de dezvăluirea că tatăl său, Regele Charles, suferă de cancer, a realizat că șansele sale de-a fi reprimit în sânul Familiei Regale au scăzut și mai mult - Regina Camilla și fratele său, Prințul William, fiind principalii lui oponenți, la ora actuală. Așadar, Harry este într-un nou moment de cotitură, iar aliații lui sunt tot mai puțini.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg