Piers Morgan dezvăluie motivul cheie pentru care Trump este supărat pe Prințul Harry

28 februarie, 2024

Prezentatorul l-a criticat pe fiul Regelui Charles pentru comentariile sale despre cetățenia americană și a afirmat că magnatul i-ar putea zădărnici planurile de-a rămâne peste Ocean.

Donald Trump nu poate uita sfidarea lui Harry. FOTO: Profimedia
Donald Trump nu poate uita sfidarea lui Harry. FOTO: Profimedia

Toată lumea știe cât de deranjați au fost englezii de declarațiile Prințului Harry, Piers Morgan fiind una dintre vocile care l-au atacat cu duritate în legătură cu încercarea lui de a deveni cetățean american. Ducele de Sussex a dezvăluit anterior că a luat în considerare obținerea cetățeniei americane, dar, potrivit prezentatorului TV, dacă Donald Trump recâștigă președinția, ar putea împiedica ca acest lucru să se întâmple, cu atât mai mult cu cât, în timpul mandatului său, Harry l-a tot evitat atunci a fost invitat de Regină la Buckingham.

Piers Morgan, în vârstă de 58 de ani, se întreabă acum dacă "este de neconceput ca Prințul Harry să se întoarcă în Marea Britanie, cu coada între picioare, după ce a fost alungat din SUA?". Scriind pentru cotidianul „The Sun”, el a spus: „Dacă nu va putea să trăiască și să lucreze în America, trenul profitabil al lui Harry, care a distrus Familia Regală și a învârtit bani, va fi lovit puternic de calea ferată. Cât de ironic ar fi dacă Donald Trump ar fi cel care ar râde la urmă de micuța nevăstuică trădătoare și i-ar spune: "Ești concediat!" din cauza modului josnic în care a tratat-o pe bunica sa, Regina?"

De altfel, acesta a putea fi și motivul pentru care Prințul Harry ia în considerare tot mai serios o întoarcere în Marea Britanie și încearcă s-o convingă pe soția sa, Meghan Markle, că n-ar fi o idee ea să-și crească copiii fie în Canada, fie în Europa.

Numai că, după revenirea recentă intempestivă la Londra, ocazionată de dezvăluirea că tatăl său, Regele Charles, suferă de cancer, a realizat că șansele sale de-a fi reprimit în sânul Familiei Regale au scăzut și mai mult - Regina Camilla și fratele său, Prințul William, fiind principalii lui oponenți, la ora actuală. Așadar, Harry este într-un nou moment de cotitură, iar aliații lui sunt tot mai puțini.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg
Regina Letizia a Spaniei, Prințesa Margriet a Țărilor de Jos, Regele Felipe VI al Spaniei, Prințesa Moștenitoare Amalia, Regele Willem Alexander, Prințesa Beatrix și Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei jpg
copii Prințul William și Prințul Harry jpg
Regina Mary și Olena Zelenska Foto Profimedia (1) jpg
banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg
Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport  foto   Getty jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Regele Felipe și Regina Letizia Foto getty images profimedia jpg