Pippa Middleton a sosit la Kensington Palace pentru a-şi cunoaşte noul nepot

24 aprilie, 2018
pippa middleton visits royal baby z jpeg

Sora mai mică a lui Kate a fost văzută sosind la Kensington Palace, astăzi, la o zi după ce mezinul Ducilor de Cambridge a venit pe lume. Se zvoneşte că Pippa este, la rândul ei, însărcinată, însă informaţia n-a fost confirmată!

foto: Getty Images

Mătuşa Pippa a sosit să-şi cunoască nepotul

Pippa Middleton a fost printre primele persoane care au făcut cunoştinţă cu noul prinţ. Ea s-a prezentat, la volanul bolidului ei de lux, la primele ore ale dimineţii, la Palatul Kensington pentru a-şi vedea, pentru prima dată, nepotul.

Emoţia cunoaşterii nou-născutului este cu atât mai mare pentru Pippa cu cât se zvoneşte că sora Ducesei esre însărcinată cu primul copil. Acest lucru n-a fost, însă, confirmat de ea sau de familia ei.

Carole Middleton va sosi, cel mai probabil, zilele acestea la Kensington Palace

Zilele acestea, sunt aşteptaţi la Palatul Kensington şi părinţii lui Kate, Carole şi Michael, dar şi fratele acesteia, James Middleton. Tatăl lui William, Prinţul Charles al Marii Britanii, a emis un comunicat de presă, simpatic, imediat cum vestea a fost făcută publică: ”Amândoi suntem foarte încântaţi de veste. Este minunat să mai avem un nepot, singura problemă este că nu ştiu cum o să ţin pasul cu ei”.Recente pe Ok! Magazine

harry500 jpg
Kate și Roger PNG
Casa Regală Hașemită, Regina Rania jpg
mel23 jpg
kate300 jpg
Lady Diana remember jpg
red1 jpg
maria laura a belgiei PNG
mel21 jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (5) jpg
Prințesa Anne a împlinit 72 de ani jpg
hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg