Pippa Middleton, prima apariţie în public cu iubitul

7 iulie, 2016
FWRO jpeg

E o împătimită a tenisului, aşa că nu ne miră faptul că a fost prezentă din nou la Wimbledon. Ne-a surprins, însă că, de data aceasta, a venit însoţită de iubitul ei, James Matthews.

Prima lor apariţie publică

Sora Ducesei de Cambridge este o persoană destul de retrasă, aşa că ne-a uimit faptul că a decis să iasă, pentru prima dată, în public alături de iubitul ei, James Matthews. Apariţia celor doi este cu atât mai interesantă cu cât cei doi şi-a reluat relaţia la sfârşitul anului 2015, după trei ani petrecuţi separat.

Au urmărit cu interes meciul

În imaginile surprinse de paparazzi, cei doi îndrăgostiţi par destul de relaxaţi, semn că relaţia lor şi-a reluat cursul normal.

Pippa a avut o apariţie cochetă la Wimbledon

Cu această ocazie, Pippa a purtat o rochie cochetă, roz, pe care a accesorizat-o cu o pereche de ochelari de soare şi încălţări comode.

Pippa şi James şi-au reluat relaţia la sfârşitul anului trecut

Amintim că Pippa şi bărbatul de 40 de ani au început să iasă împreună în 2012. Totuşi, după câteva luni, Pippa l-a cunoscut pe bancherul Nico Jackson şi a avut o relaţie cu el timp de trei ani. În luna octombrie, anul trecut, Nico s-a mutat în Geneva, iar Pippa şi-a reluat relaţia cu James. Aceştia din urmă au petrecut Revelionul împreună, în St. Barts, acolo unde părinţii lui James deţin complexul Eden Rock Hotel. De atunci se zvoneşte că Pippa şi James locuiesc împreună.

foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

Regina alb negru PNG
print harry profimedia jpg
Prințul și Prințesa de Wales, vizită Țara Galilor, Profimedia jpg
Meghan și Harry (5) jpg
george 112 profimedia jpg
harry profimedia jpg
Regina Rania a Iordaniei în vizite oficiale  Profimedia (3) jpg
meghan markle8 profimedia jpg
Regele Charles, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton
ferg20 jpg
ope3 jpg
Regina Rania și Prințesa Iman jpg
Elisabeta și Philip2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
meghan markle 1 jpg
mei jpg
Regina Rania în SUA jpg