În numele regretatei Regine! Ce va trebui să facă Charles neapărat în luna decembrie

24 noiembrie, 2022
Regina Elisabeta, Charles și Camilla, Getty jpg

Maiestatea Sa a plecat din această lume, însă amprenta sa marcantă nu poate fi ignorată. Dincolo de faptul că era exemplară în felul în care domnea, Regina Elisabeta a II-a a preluat și continuat o serie de îndatoriri foarte importante pentru popor.

Era realmente lângă supușii săi, mai ales în luna decembrie, o lună atât de specială, în care fiecare ar trebui să se bucure.

Regele Charles se vede dator să continue bunele tradiții susținute de draga sa mamă. Iar aici ne referim și la... cadouri.

Chiar înainte de decesul său din 8 septembrie, Regina Elisabeta a antamat un număr de brazi de pe domeniul regal Windsor. Este o tradiție începută de tatăl său, Regele George al VI-lea, iar acum sarcina va fi preluată de însuși Regele Charles.

La fiecare Crăciun, Regina Elisabeta dona bani unor asociații de caritate, brazi la Abația Westminster, la Catedrala Sf. Paul, la Catedrala St. Giles și la Canongate Kirk din Edinburgh.

Bisericile și școlile din apropierea Sandringham primeau, de asemenea, un brad din partea Maiestății Sale.

Continuând tradiția începută de tatăl său, Regele George al VI-lea, dar și de bunicul său, George al V-lea, Regina dăruia budincă întregului său personal.

Cca 1500 de budinci plătite de Regină erau distribuite personalului din palate, de la poștă și poliție. Fiecare budincă era însoțită de o felicitare semnată de Regina Elisabeta și soțul său, Prințul Philip. Toate aceste tradiții festive trebuie continuate de noul monarh, pentru a nu-și dezamăgi supușii.

Acum nu se mai știe ca în trecut când se reunește familia regală la reședința Sandringham din Norfolk.

În anii 60, când copiii Reginei erau mici, multe Crăciunuri s-au serbat la Castelul Windsor, acolo unde petreceau și Paștele. Începând cu 1988, Crăciunul la Sandringham a redevenit o tradiție.

2022 este primul an când Crăciunul se va serba în Anglia fără iubita lor regină, cu noul Rege Charles pe tron. Monarhul va fi ajutat de doamnele sale de nădejde, Regina consoartă Camilla, Prințesa de Wales și Ducesa de Essex.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Printul Philip si Charles   GettyImages 618581246 jpg
biden si sotia jpg
kate-william
meghan - harry
kate middleton william avion jpg
charles - meghan - camilla
kate - william- copii
Printesa Margaret profimedia 0423858100 jpg
Sarah Ferguson 3    Instagram jpg
profimedia 0088036669 jpg
Regina Camilla, Profimedia jpg
camilla - charles
andrew-  fergie
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (5) jpg
Regina Elena, Regina celor 3 exiluri jpg
regina letizia profimedia 0740160680 jpg
Moza din Qatar GettyImages 167794832 jpg
kate  william 24 jpg