Planurile secrete ale familiei regale în legătură cu Thomas Markle. Regina Elisabeta s-ar putea implica personal în scandal!

1 august, 2018
gettyimages 995394744 jpg jpeg

De când s-a căsătorit cu Prinţul Harry, Meghan nu mai are linişte, din cauza tatălui ei. Thomas Markle o atacă aproape non-stop în tabloide, iar Ducesa de Sussex şi familia regală britanică par a fi ajuns la limita răbdării.

Regina Elisabeta, alături de Meghan Markle

Potrivit celor de la Mirror, citaţi de Express, Meghan Markle suferă foarte tare din cauza declaraţiilor pe care tatăl ei le face în presă, iar familia regală se gândeşte cum îl poate face pe Thomas să nu mai dea niciun interviu în care să vorbească despre fiica lui.

„Este o situaţie destul de disperată, iar familia regală s-a pus la masă să discute serios despre această problemă. Momentan există trei planuri, însă nu se ştie dacă se va apela la vreunul dintre ele. O idee ar fi ca Meghan să îşi confrunte direct tatăl şi să îi spună acestuia să nu mai facă nicio declaraţie care să aibă legătură cu ea sau cu viaţa ei. Cea de-a doua idee este ca un intermediar să se întâlnească cu Thomas Markle şi să încerce să îl convingă să nu mai dea interviuri. Iar o ultimă soluţie, care este momentan în derulare, dar nu are niciun efect, este ca Meghan să îl ignore total pe Thomas“, a spus o sursă pentru Mirror.

Dacă niciuna dintre cele trei soluţii nu va funcţiona, jurnalistul Phil Dampier, care scrie despre familia regală britanică de mai bine de 25 de ani, afirmă că este posibil ca Regina Elisabeta să se implice personal în rezolvarea conflictului: „Situaţia a scăpat cu siguranţă de sub control. Dacă nu există nicio rezolvare, nu m-ar mira ca Regina să se implice direct“.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetHarry jpg
Kate Middleton și Prințul William 2022, GettyImages 1239517992 (6) jpg
Regina Letizia atunci și acum  foto   GettyImages jpg
Diana nuntă Charles profimedia 0022089031 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Getty (3) jpg
harry si meghan B profimedia 0744806273 (1) jpg
Printesa Leonor si Infanta Sofia   GettyImages 1241981523 jpg
Regina Letizia a Spaniei, Profimedia (1) jpg
Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Amalia in turneu in Caraibe   Curacao   pagina oficiala (1) jpg
Printul Edward profimedia 0722891474 jpg
Letizia și Felipe profimedia 0753435345 jpg
Elisabeta Jubileu (2) jpg
Regele Charles FOTO Profimedia jpg
Prințul Harry   Profimedia jpg
Wales, Kate Middleton și William, Getty (1) jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
camilla
Prințesa Martha Louise vrea să se mărite cu șamanul Verrett jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}