„Plictisitor!” De ce ar spune asta Lady Diana despre noul proiect Netflix al lui Harry?

22 aprilie, 2024

Mezinul regretatei Prințese Diana are în plan lansarea unui documentar despre una dintre marile pasiuni pe care le împărtășește cu tatăl său, Charles. Deloc pe gustul ei.

Lady Diana l-ar fi susținut mai mult pe Harry decât a făcut-o cu Charles. FOTO: Profimedia
Lady Diana l-ar fi susținut mai mult pe Harry decât a făcut-o cu Charles. FOTO: Profimedia

„Cine s-ar uita la așa ceva? E plictisitor!”, i-ar spune regretata Lady Diana fiului său cel mic, Prințul Harry dacă ar putea. Căci fix acel hobby pe care mezinul ei îl are în comun cu tatăl său, Regele Charles, era și cel care o scotea din minți pe Prințesa Diana.

Prințul Harry a crescut jucând polo pe iarbă, însă regretata sa mamă nu era deloc o fană a acestui sport. Opinia Prințesei de Wales despre sportul călare - practicat de obicei de reprezentanții aristocrației - a fost dezvăluită după ce Prințul Harry a dezvăluit noile sale planuri cu privire la realizarea unui documentar pe această temă pentru platforma de streaming Netflix.

Biografa regală Sally Bedell Smith vorbește despre disprețul Dianei pentru un hobby preferat al soțului său, spunând în buletinul său informativ: „Prințesa Diana a ajuns să deteste acest joc, pe care îl considera dur și plictisitor."

Prințul Charles de atunci își petrecea mult timp pe teren, pe care îl considera o „evadare" din stresul vieții, spune doamna Bedell Smith. Însă, pentru Prințesa Diana a fost exact opusul: s-a simțit neglijată și chiar îi crea repulsie după ce a trebuit să programeze nașterea Prințului William în funcție de programul de polo al lui Charles, potrivit biografului regal.

La vremea respectivă, Diana ar fi spus ironic: „Charles ar putea să se dea jos de pe poneiul său de polo pentru ca eu să nasc. A fost foarte drăguț, m-am simțit foarte recunoscătoare pentru asta!".

Charles ar fi jucat până la patru meciuri pe săptămână, dar s-a retras în 1992, din cauza unor probleme la spate. Mai juca în continuare meciuri demonstrative, dar în 2005, a renunțat complet la joc. Evident că atât Prințul William, cât și Prințul Harry au fost inițiați în acest sport de către tatăl lor.

„Când tatăl lor a trebuit să renunțe, ambii fii au continuat tradiția caritabilă creată de el cu jocurile de polo și au strâns milioane de dolari pentru propriile cauze", spune Bedell Smith.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Mette Marit, Profimedia (3) jpg
Amelia, Kitty, Eliza (S   D) jpg
Regina Letizia sporty chic   profimedia 0877258936 jpg
Pauline Ducruet si Printesa Stephanie de Monaco   Instagram jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Printesa Kako a Japoniei in Grecia   profimedia 0877057103 jpg
Kate Middleton și Prințul William (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Hussein al Iordaniei și Prințesa Rajwa jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (7) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook2 jpg
Kate Middleton (20) jpg
FotoJet Sussex jpg
Principesa Sofia a României la gala Uniter   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
Kate și William, Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Frederik și Mary, Profimedia jpg
Hugh Grosvenor Foto Profimedia jpg