Porecla adorabilă a Prințului William pentru Kate Middleton, folosită doar în spatele ușilor închise

15 octombrie, 2023

Prințul William și Kate Middleton sunt căsătoriți din aprilie 2011 și acum au împreună trei copii: Prințul George, Prințesa Charlotte și micul Prinț Louis.

Kate și William la meci caritabil de polo, Foto Getty (7) jpg

După 11 ani de căsnicie, se vede clar că Prințul William și Kate Middleton sunt foarte fericiți împreună. Cuplul s-a căsătorit în 2011, iar povestea lor de dragoste a devenit din ce în ce mai puternică, ieșirile lor publice fiind deseori însoțite de momente discrete, tandre.

Așa că nu este o surpriză să aflăm că în spatele ușilor închise și mai afectuoși. Și, la fel ca majoritatea cuplurilor, au porecle unul pentru celălalt. Potrivit noii cărți a lui Tom Quinn, „Gilded Youth: An Intimate History of Growing Up in the Royal Family” (O istorie intimă a creșterii în familia regală), care spune povestea familiei regale prin interviuri cu personalul palatului și cu persoane din interior, Prințul William are o poreclă foarte drăguță pentru soția sa.

Se spune că Prințul William îi spune uneori lui Kate Middleton "Babykins". Prințesa, între timp, îi spune lui William "babe", dar uneori îl ironizează și pe William, numindu-l "baldy".

Prințul William și Kate Middleton au fost auziți folosind porecle unul pentru celălalt la Chelsea Flower Show în 2016. Aceștia s-au referit unul la celălalt cu dragoste ca fiind "dragă" și "babe". Prințul William a dezvăluit anterior că mama sa, Prințesa Diana, a fost cea care i-a dat prima poreclă din viața lui - "Wombat". Într-un interviu acordat în 2007 lui Matt Lauer de la NBC, el a explicat: „A început când aveam doi ani. Mi s-a spus, pe bună dreptate, pentru că nu-mi pot aminti atât de departe în timp. Dar când am fost în Australia cu părinții noștri, iar wombat, știți, este animalul local.

„Așa mi s-a spus. Nu pentru că arăt ca un wombat, sau poate că arăt”. Kate, între timp, a fost poreclită "Squeak" când era mică, în timp ce frecventa școala St Andrew's School din Berkshire. Ea și-a amintit: „Am fost poreclită Squeak, la fel ca porcușorul meu de Guineea", a spus ea.

„Era unul numit Pip și unul numit Squeak pentru că sora mea se numea Pippa și eu eram Squeak". Cuplul are chiar și o poreclă pentru fiica lor, Prințesa Charlotte. În timpul unei vizite la stadionul Windsor Park, Kate Middleton i-a spus fiicei sale "Lottie" în loc de "Charlotte", într-o conversație cu Laura-Ann, care e blogger.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg