Porecla adorabilă a Reginei Camilla. Pe ea o amuză, însă pe Regele Charles nu

17 ianuarie, 2024

Regina Camilla este o femeie cu foarte mult umor. La fel este și Regele Charles, căci tocmai de aceea s-au și înțeles atât de bine de-a lungul vremurilor.

Regele Charles și Regina Camilla, în Franța, pe 22 septembrie (10) jpg

Însă de data aceasta, există un lucru care nu-l amuză deloc pe Charles. Este vorba de porecla pe care copiii săi i-au dat-o Camillei și care se dorește o aluzie subtilă la statutul său actual.

A apărut o nouă carte în Regatul Unit. Și aici se detaliază primul an de domnie al noilor suverani britanici Charles și Camilla. Cumva, ei s-au integrat rapid și de minune, în ciuda faptului că Elisabeta a II-a a fost o figură atât de îndrăgită.

Regele Charles și Regina Camilla, în Franța, pe 22 septembrie (3) jpg

La ora actuală, Camilla este alintată GaGa de nepoții ei, însă Maiestatea Sa a avut o poreclă mult mai tranșantă, cu mult înainte de a deveni regină. Însă acest statut a fost anticipat. Toată lumea știa că la un anumit moment, Camilla va ajunge regină!

Drept pentru care copiii ei Tom Parker Bowles și Laura Lopes au început s-o strige Lorraine, făcând aluzie astfel la viitorul său regal. Cum așa? Căci se gândeau mai exact la cuvântul franțuzesc ”La Reine”, care înseamnă regină. Potrivit noii cărți regale, Camilla, pe atunci ducesa de Cornwall, a fost foarte amuzată de porecla primită. Însă Charles nu a gustat-o la fel de mult, scrie Daily Mail.

Autorul regal Robert Hardman notează în noua sa biografie ”Charles al III-lea”, publicată joi, că o prietenă a Camillei i-ar fi mărturisit: „Ea a văzut întotdeauna și partea amuzantă a situației, pe când Charles nu a făcut-o. El era adesea afectat de ce se mai spunea în legătură cu aleasa inimii sale.”

Inclusiv producătorii ”The Crown” au prezentat-o pe Camilla în serialul Netflix drept o persoană calmă, răbdătoare, înțelegătoare, cerebrală și cu foarte mult umor.

Actuala regină nu s-a cramponat niciodată de titluri, ba chiar ar fi propus ceva ce putea fi premieră în regat. Camilla a sugerat chiar să fie numită prințesă consoartă, atunci când Charles va urca pe tron, ca să nu deranjeze pe nimeni cu titulatura de regină.

Cu toate acestea, Camilla a primit binecuvântarea în 2022 de la însăși Regina Elisabeta, care și-a exprimat dorința ca nora ei să fie cunoscută drept Regină Consoartă, atunci când Charles va fi încoronat rege. Ulterior, însuși Charles a menționat că este perfect în regulă ca soția sa să fie recunoscută simplă regină, fără specificația de consoartă.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Kate Middleton apariție BBC jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (11) jpg
Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia (8) jpg
Margareta a României la Kogalniceanu foto Facebook 2 jpg
Ducii de Sussex  foto   Profimedia jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (3) jpg
printul william si amanta rose hanbury jpg
Regele Felipe si Regina Letizia Foto Instagram  jpg
Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg