Porecla neobișnuită a lui George, Charlotte și Louis pentru Regina Camilla! Nu o strigă „Bunica”

2 august, 2023

Atunci când familia regală se află în intimitatea propriei case, înconjurată doar de cei mai apropiați apropiați, nu își spun unul altuia pe nume. E valabil și pentru Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis care nu îi zic Camillei „Regină”.

Regina Camilla George Charlotte Louis jpg

Mulți membrii ai familiei regale britanice au porecle unul pentru celălalt, Meghan Markle a dezvăluit că îi spune soțului ei, Prințul Harry, Haz. Se știe și că familia îi spunea regretatei Regine Elisabeta Lilibet, iar Prințul William se referea la ea ca fiind „Gary” când era mic, deoarece nu putea spune „bunica”.

Și cea mai tânără generație de membri ai familiei regale folosește nume drăguțe pentru bunicii lor. Se spune că Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis știu totul despre "bunica Diana" și se referă la regele Charles ca fiind "bunicul Wales". Potrivit Daily Mail, porecla "Bunicul Wales" urmează același format pe care regina l-a folosit pentru bunicul ei George al V-lea, pe care îl numea "Bunicul Anglia".

Dar când vine vorba de Regina Camilla, este evident că ea poartă un nume diferit de cel tradițional de "bunică". Regina Camilla, care are cinci nepoți de la copiii ei plus copiii Prințului William și ai Prințul Harry, este numită 'Gaga'.

Potrivit The Sun, Regina Camilla i-a spus lui Lady Gaga că copiii ei vitregi i-au spus "GaGa" atunci când s-au întâlnit în timpul Royal Variety Performance din 2016. La scurt timp după nașterea Prințului George, ea a declarat pentru Daily Mail: „Propriii mei nepoți îmi spun GaGa. Nu știu dacă este pentru că ei cred că sunt! Este amuzant, dar este totuși foarte drăguț".

Totodată, Prințul George a avut o poreclă adorabilă pentru străbunica sa, regretata Regină Elisabeta, și a numit-o "Gan-Gan". În 2016, după nașterea Prințesei Charlotte, Kate Middleton a spus: „Este foarte special să ai o fetiță... Mă simt foarte, foarte norocoasă că George are o surioară.

Regina a fost foarte încântată că a fost fetiță și cred că imediat ce ne-am întors aici, la Kensington, ea a fost unul dintre primii noștri vizitatori. George are doar doi ani și jumătate și îi spune "Gan-Gan". Întotdeauna lasă un mic cadou sau ceva în camera lor când mergem și stăm și asta arată dragostea ei pentru familia ei."

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg