Portret istoric: cei trei regi, Charles și moștenitorii William și George, într-o nouă imagine oficială

13 mai, 2023

Un nou portret istoric de după Încoronare, cu monarhii prezenți și viitori ai Marii Britanii, în care apare Regele Charles alături de moștenitorii William și George, a fost făcut public de casa regală britanică.

Charles william george profimedia 0775547349 jpg

Regele Charles al III-lea, fiul său, Prințul William și nepotul monarhului, Prințul George de Wales, pozează împreună într-un nou portret de după ceremonia de încoronare - făcut public seara trecută de către casa regală britanică.

Ultima ocazie cu care a fost lansată o fotografie similară a fost atunci când regretata Regină Elisabeta a pozat cu cele trei generații de moștenitori ai ei, în 2020.

Mesajul portretului este același ca cel al fotografiei în care a apărut și regina: continuitate și viitor confirmat al monarhiei.

Realizată de fotograful Hugo Burnand în după amiaza zilei de 6 mai, după încoronarea Regelui Charles, imaginea îl are în centru pe suveranul Angliei așezat în Sala Tronului din Palatul Buckingham, în haine de ceremonie, cu Coroana Imperială pe cap și ținând în mână Orbul Suveranului și Sceptrul cu Cruce.

Fiul și moștenitorul său, Prințul de Wales, în vârstă de 40 de ani, poartă uniforma de ceremonie a Gărzilor Galeze și mantaua membrilor Ordinului Jartierei.

George, în vârstă de nouă ani, al doilea în succesiunea la tron, poartă uniforma roșie și aurie a pajilor de onoare și apare deosebit de relaxat, având în vedere timiditatea sa cunoscută atunci când apare în fața camerelor.

O a doua fotografie oficială publicată tot ieri îi arată pe Regele Charles și pe Regina Camilla împreună cu Pajii și Doamnele de onoare de la Încoronare.

charles camilla profimedia 0775471225 jpg

În imagine (de la stânga la dreapta) apar Ralph Tollemache, Lord Oliver Cholmondeley (fiul lui Rose Hanbury, femeia cu care se zvonește că William ar fi avut o legătură), Nicholas Barclay, Prințul George, Marchiza de Lansdowne, Regele Charles al III-lea, Regina Camilla, sora Reginei Annabel Elliot, nepotul Reginei Freddy Parker Bowles, strănepotul Reginei Arthur Elliot și nepoții Reginei Gus Lopes și Louis Lopes.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg