Portretul frumoasei "rezerve" de la palatul danez: Prințesa Isabella, o adolescentă rebelă

27 ianuarie, 2023

Are doar 15 ani, e frumoasă foc și este a treia în ordinea de succesiune la tron, după tatăl și fratele ei mai mare.

Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (3) jpg

Cea mai mare nepoată a Reginei Margrethe a Danemarcei (82 de ani), se metamorfozează, încet-încet, într-o tânără frumoasă, așa cum a fost și mama ei, Prințesa Mary, atunci când i-a furat inima Prințului moștenitor Frederik. Ce-i drept, începutul anului 2023 a găsit casa regală daneză într-o atmosferă tensionată, după ce bunica ei a decis să taie în carne vie și să-și lase patru nepoți fără titluri regale. Este vorba despre cei patru copii ai Prințului Joachim, unchiul tinerei în cauză. Isabella se numără, însă, printre norocoșii nepoți ei reginei ce mai pot răspunde, încă, la apelativul de Alteța Voastră Regală. Dar nu doar acest lucru este fascinant în ceea ce-o privește pe simpatica brunetă cu ochi albaștri.

Născută pe 21 aprilie 2007, Prințesa Isabella este a doua născută dintre cei patru copii ai Prințului Moștenitor Frederik și-ai soției lui de origine australiană, Prințesa Mary. Ea are un frate mai mare, Prințul Christian, de 16 ani, și doi frați mai mici, gemenii Vincent și Josephine, de 11 ani.

Un aspect destul de interesant despre prințesa daneză este că tânăra împărtășește aceeași zi de naștere cu regretata Regină Elisabeta a II-a a Angliei, și anume 21 aprilie. Bunica prințesei, Regina Margrethe, a fost, de asemenea, o prietenă apropiată și verișoară îndepărtată a celei mai longevive regine britanice din istorie. Mai mult, aceasta a fost și prima față regală internațională care și-a transmis condoleanțele Regelui Charles, după moartea mamei acestuia.

A treia în linia de succesiune la tronul danez după tatăl său și fratele mai mare, Prințesa Isabella se prezintă ca o tânără sigură pe ea și sofisticată, fiind la fel de pasionată de modă precum celebra ei mamă. Ba mai mult, la evenimentele oficiale la care participă și Isabella, adolescenta obișnuiește să poarte chiar haine din dulapul Prințesei Mary, așa cum s-a întâmplat cel mai recent la confirmarea ei religioasă de anul trecut. Atunci, frumoasa Isabella a fost fotografiată purtând un blazer alb elegant, cu pantaloni asortați, o ținută purtată anterior de mama ei, într-o vizită din 2017 în Suedia.

Prințesa Isabella Mary Danemarcei 327426138 504658155086509 3556277903820508695 n jpg

Umblă vorba, însă, că Isabella n-ar fi doar un motiv de mândrie pentru mama ei, ci i-ar da și ceva bătăi de cap acesteia, ca orice adolescentă cu toane, până la urmă. O mică răfuială publică pe care aceasta a avut-o cu Prințesa Mary a făcut valuri în presa daneză, în urmă cu doi ani, la confirmarea fratelui său mai mare, Prințul Christian.

Într-un clip devenit viral, familia regală daneză poate fi văzută pregătindu-se pentru fotografii, în timp ce Isabella o urmează pe bunica ei, Regina Margrethe, pe scări către ceremonie. Prințesa Mary este cea care o oprește pe fiica ei și-i cere să se întoarcă pentru mai multe poze. Frustrată, Isabella îi răspunde nepoliticos lui Mary: „N-ai spus că trebuie să merg cu bunica? Ești complet confuză?".

Istoricul regal Oskar Aanmoen a comentat pentru publicația New Idea că Isabella are o personalitate puternică și că nu se teme să o arate, chiar și atunci când este în public și toți ochii sunt pe ea. „Isabella este în mod clar una dintre cele mai independente femei din familia regală daneză”, explică Aanmoen. „Întotdeauna are replicile la ea și pare foarte sigură pe ea, chiar dacă camerele sunt îndreptate asupra ei.”

Desigur că Prințesa Mary nu poate fi decât îngrijorată de faptul că are acasă o adolescentă cu atitudine, bașca a doua născută în familia moștenitoare (doar Prințul Harry ne-a arătat de ce este capabil un al doilea născut). „Cum Isabella este hotărâtă și independentă de la această vârstă fragedă, ne putem imagina ce figură puternică va fi ea în viitor”, spune Aanmoen, adăugând că supușii danezi iubesc atitudinea ei rebelă.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton și Prințul William (1) jpg
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
Lady Gabriella Kingston și Thomas Kingston, Profimedia jpg
Pippa, Carole și Kate Middleton, Profimedia (1) jpg
Kate Middleton și Louis  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
Printesa Isabella a Danemarcei Foto Getty Images jpg
Wallis Simpson și Ducele de Windsor   GettyImages 3430676 jpg
Prințesa Charlene de Monaco la campionatul de rugby  GettyImages 2147944792 jpg
Regina Camilla Foto profimedia (6) jpg
FotoJetdeKent jpg
regele charles si william si harry jpg
Meghan Markle cu Kelly McKee Zajfen pt Alliance of Moms   FOTO Instagram (1) jpg
Regina Mary, GettyImages jpg
Sofia Ducesa de Huescar și Letizia Foto profimedia jpg
Regele Charles și Regina Camilla, în Franța, pe 22 septembrie (10) jpg
Sarah Ferguson, GettyImages jpg
Infanta Sofia Foto Getty Images (2) jpg