Posibil ca Prințesa Kate să aibă nevoie de 9 luni de recuperare! Ce se ascunde în spatele acestei ipoteze

6 februarie, 2024

Veștile șocante de la Palatul regal britanic parcă nu contenesc. După un ianuarie tensionat, când atât Kate Middleton, cât și Regele Charles au trecut prin intervenții chirurgicale, recent s-a aflat că suveranul are cancer.

Kate Prințesa de Wales în buline, Profimedia jpg

Fanii regali sunt din ce în ce mai îngrijorați! Ce se întâmplă cu Prințesa de Wales? De ce în jurul lui Kate Middleton pare că plutește un nor de mister?

Dacă Regele Charles s-a pus practic pe ”tavă”, afișând o transparență totală, pe Kate Middleton nimeni nu a mai văzut-o de la Crăciun! Nici la internare, nici la externare, absolut nimic.

Potrivit surselor oficiale, în prezent Prințesa de Wales se recuperează acasă, după ce a suferit o intervenție chirurgicală abdominală luna trecută, dar un expert a declarat pentru Express că ar putea avea un drum lung și anevoios înainte.

Se spune că Kate Middleton este dornică să revină cât mai curând la îndatoririle ei regale, chiar dacă Palatul Kensington estimează că va fi indisponibilă până la Paște, cel mai devreme.

Cu toate acestea, expertul medical consideră că ar trebui să o ia cât mai ușor cu efortul atunci când se întoarce la serviciu, deoarece o recuperare completă ar putea dura până la nouă luni în cazul unei operații abdominale!

Expertul în chirurgie abdominală Shashank Gurjar spune că problema de sănătate ar putea fi mai complexă decât se aștepta.

Deși nu s-au oferit multe detalii ale intervenției lui Kate, se pare că sigur nu ar fi fost vorba de ceva canceros. În momentul de față, există doi membri regali care au cancer: monarhul și fosta sa cumnată, Sarah Ferguson.

Prințesa Kate a fost internată două săptămâni, iar acum se recuperează la Adelaide Cottage din Windsor. În tot acest timp, veștile neplăcute curg: Regele Charles a fost diagnosticat cu cancer. Prințul Harry ajunge marți la Londra, pentru a-și încuraja familia de origine, atât de greu încercată în ultima perioadă.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Charles și Camilla la Holyroodhouse, Getty jpg
Sarah Ferguson foto GettyImages 1874591105 jpg
Regina Camilla și Regele Charles (7) jpg
Kate Middleton nu a purtat robă de ceremonie în Scoția (2) jpg
Kate Middleton a primit o cerere în căsătorie  foto   GettyImages jpg
Zara și Mike Tindall, Getty (2) jpg
Prințesa Victoria și copiii, Getty Images (4) jpg
Regele Juan Carlos si Fernando Alonso la Marele Premiu al Bahrainului   profimedia 0852942308 jpg
Prințesa Diana  sursa   GettyImages jpg
meghan markle gettyimages jpeg
Kate Middleton (55) jpg
Regele Harald al Norvegiei   Casa Regala norvegiana (1) jpg
Regele Charles s a externat, Camilla i a stat alături, Getty (3) jpg
Regina Camilla (7) jpg
Regele Felipe și Regina Letizia ai Spaniei (2) jpg
Kate Middleton jpg
Meghan Markle și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle, Getty (11) jpg