Posibil ca Prințesa Kate să aibă nevoie de 9 luni de recuperare! Ce se ascunde în spatele acestei ipoteze

6 februarie, 2024

Veștile șocante de la Palatul regal britanic parcă nu contenesc. După un ianuarie tensionat, când atât Kate Middleton, cât și Regele Charles au trecut prin intervenții chirurgicale, recent s-a aflat că suveranul are cancer.

Kate Prințesa de Wales în buline, Profimedia jpg

Fanii regali sunt din ce în ce mai îngrijorați! Ce se întâmplă cu Prințesa de Wales? De ce în jurul lui Kate Middleton pare că plutește un nor de mister?

Dacă Regele Charles s-a pus practic pe ”tavă”, afișând o transparență totală, pe Kate Middleton nimeni nu a mai văzut-o de la Crăciun! Nici la internare, nici la externare, absolut nimic.

Potrivit surselor oficiale, în prezent Prințesa de Wales se recuperează acasă, după ce a suferit o intervenție chirurgicală abdominală luna trecută, dar un expert a declarat pentru Express că ar putea avea un drum lung și anevoios înainte.

Se spune că Kate Middleton este dornică să revină cât mai curând la îndatoririle ei regale, chiar dacă Palatul Kensington estimează că va fi indisponibilă până la Paște, cel mai devreme.

Cu toate acestea, expertul medical consideră că ar trebui să o ia cât mai ușor cu efortul atunci când se întoarce la serviciu, deoarece o recuperare completă ar putea dura până la nouă luni în cazul unei operații abdominale!

Expertul în chirurgie abdominală Shashank Gurjar spune că problema de sănătate ar putea fi mai complexă decât se aștepta.

Deși nu s-au oferit multe detalii ale intervenției lui Kate, se pare că sigur nu ar fi fost vorba de ceva canceros. În momentul de față, există doi membri regali care au cancer: monarhul și fosta sa cumnată, Sarah Ferguson.

Prințesa Kate a fost internată două săptămâni, iar acum se recuperează la Adelaide Cottage din Windsor. În tot acest timp, veștile neplăcute curg: Regele Charles a fost diagnosticat cu cancer. Prințul Harry ajunge marți la Londra, pentru a-și încuraja familia de origine, atât de greu încercată în ultima perioadă.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Kate Middleton apariție BBC jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (11) jpg
Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia (8) jpg
Margareta a României la Kogalniceanu foto Facebook 2 jpg
Ducii de Sussex  foto   Profimedia jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (3) jpg
printul william si amanta rose hanbury jpg
Regele Felipe si Regina Letizia Foto Instagram  jpg
Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg