Poveste din trecut: Regele Charles a avut o relație cu frumoasa Prințesă Caroline de Monaco?

6 octombrie, 2022

Pe modelul ce-ar fi fost dacă, am descoperit o poveste de dragoste care-a fost cât pe ce să se-ntâmple. Iar dacă s-ar fi întâmplat, ar fi schimbat cu totul configurația familiei regale britanice.

Ei bine, se făcea că-n anii 70, actualul Rege Charles al III-lea pusese ochii pe una dintre cele mai frumoas prințese europene (dacă nu chiar cea mai frumoasă): Prințesa Caroline de Monaco, sora Prințului Albert de Monaco. 

caroline de monaco profimedia jpg

În anul 1975, mai exact, pe atunci Prințul Charles a vizitat Principatul de Monaco, ocazie cu care a petrecut timp cu familia princiară în general, și cu frumoasa Caroline și fratele său mai mic, Albert, în special. Pe atunci în vârstă de doar 18 ani, Caroline era nu doar o tânără superbă, ci și una foarte șic, o fashionistă precum fiica ei care-i seamănă perfect, Charlotte Casiraghi.

Cum pe atunci burlacul Charles s-a întors la Monaco doi ani mai târziu, pentru a lua parte la un bachet select alături de familia princiară, presa internațională a început să fabrice o așa-zisă poveste de dragoste între moștenitorul coroanei și fiica lui Rainier de Monaco. Era, până la urmă, vorba despre acea perioadă în care Charles își căuta soție, mai mult la insistențele mamei sale, Regina Elisabeta a II-a, care se săturase de burlăcia lui.

prințesa caroline și regele charles profimedia jpg

În realitate, însă, se pare că n-a fost vorba deloc de așa ceva: Prințesa Caroline nu era deloc interesată de prințul britanic, iar despre Charles se vorbea c-ar fi fost atras, mai degrabă, de mama acesteia, legendara Grace Kelly.

Până la urmă, Caroline avea să ajungă la altar de nu mai puțin de trei ori, cea mai cunoscută căsnicie fiind cea cu afaceristul italian Stefano Casiraghi, decedat în urma unui accident nautic, în timp ce Regele Charles a avut și el partea lui de dramă: binecunoscutul triunghi conjugal cu Lady Diana și Camilla. 

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

kate-william
meghan - harry
kate middleton william avion jpg
charles - meghan - camilla
kate - william- copii
Printesa Margaret profimedia 0423858100 jpg
Sarah Ferguson 3    Instagram jpg
profimedia 0088036669 jpg
Regina Camilla, Profimedia jpg
camilla - charles
andrew-  fergie
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (5) jpg
Regina Elena, Regina celor 3 exiluri jpg
regina letizia profimedia 0740160680 jpg
Moza din Qatar GettyImages 167794832 jpg
kate  william 24 jpg
kate-  william
printesa diana