Povestea diademei preferate a lui Kate Middleton! Cât de incomodă e bijuteria

7 iunie, 2023

O diademă pe care Kate Middleton pare să o prefere cel mai des la diferite ocazii este Lover's Knot Tiara, dar, potrivit unui expert, această tiara nu este cea mai ușor de purtat dintre bijuteriile regale.

kate cu tiara jpg

Kate Middleton nu poartă foarte des o diademe, dar atunci când o face, are grijă să aleagă una strălucitoare și extrem de valoroasă. Pentru majoritatea evenimentelor cu ștaif, Kate Middleton optează pentru uimitoarea Lover's Knot Tiara, care a fost, de asemenea, purtată de nenumărate ori de regretata ei soacră, Prințesa Diana.

Bijuteria încrustată cu diamante și perle datează din 1914 și a fost realizată de bijutierul regal Garrard pentru Regina Mary. Cea mai recentă apariție a fost săptămâna trecută, când Kate Middleton a purtat-o la recepția de seară de la nunta prințului moștenitor Hussein și a prințesei Rajwa din Iordania, pe care a asortat-o cu o rochie roz strălucitoare Jenny Packham.

Kate și Prințesa Mary profimedia 0780904555 jpg

Cu toate acestea, un expert a dezvăluit cum este să porți diadema Lover's Knot. El susține că nu este întotdeauna o experiență plăcută. Miranda Holder, care este cunoscută pe TikTok sub numele de utilizator @themirandaholder, a dezvăluit că greutatea pe care tiara o poate avea provoacă dureri de cap, notează Mirror

Stilistul celebrităților a explicat prin ce a trecut Prințesa Diana când purta această bijuterie: „Se pare că, din cauza faptului că era atât de grea, obișnuia să aibă dureri de cap îngrozitoare din cauza purtării ei".

Dar, în ciuda acestui fapt, acest lucru nu a împiedicat-o pe Kate Middleton să se îndrăgostească de ea, iar purtarea diademei la nunta din Iordania a fost, de fapt, prima dată când actuala Prințesă de Wales a purtat o tiară în afara Regatului Unit, la un eveniment. 

Pe timpul zilei, la nunta din Iordania, Kate Middleton a uimit într-o rochie roz Elie Saab, în timp ce ea și William, alături de prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, au urmărit fericitul cuplu din Iordania depunând jurământul în fața a 140 de invitați la Palatul Zahran, înainte ca o coloană de Land Rovers roșii să-i escorteze pe tinerii căsătoriți pe străzile din Amman.

Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780892506 jpg

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Charles Harry si Meghan GETTY jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Irene Urdangarin, nepoata Regelui Felipe  profimedia 0831198343 jpg
Meghan si Harry au ramas fara Frogmore Cottage jpg
Cele 4 viitoare regine, Leonor, Amalia, Ingrid si Elisabeta jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0866103621 jpg
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie   GettyImages 476990258 jpg
Maxima, Letizia, Amalia, Felipe și Willem la muzeul STRAAT, Profimedia (7) jpg
Prințul William prima apariție după Paște Foto Getty Images (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei și Regina Maxima a Țărilor de Jos Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg