Povestea diademei preferate a lui Kate Middleton! Cât de incomodă e bijuteria

7 iunie, 2023

O diademă pe care Kate Middleton pare să o prefere cel mai des la diferite ocazii este Lover's Knot Tiara, dar, potrivit unui expert, această tiara nu este cea mai ușor de purtat dintre bijuteriile regale.

kate cu tiara jpg

Kate Middleton nu poartă foarte des o diademe, dar atunci când o face, are grijă să aleagă una strălucitoare și extrem de valoroasă. Pentru majoritatea evenimentelor cu ștaif, Kate Middleton optează pentru uimitoarea Lover's Knot Tiara, care a fost, de asemenea, purtată de nenumărate ori de regretata ei soacră, Prințesa Diana.

Bijuteria încrustată cu diamante și perle datează din 1914 și a fost realizată de bijutierul regal Garrard pentru Regina Mary. Cea mai recentă apariție a fost săptămâna trecută, când Kate Middleton a purtat-o la recepția de seară de la nunta prințului moștenitor Hussein și a prințesei Rajwa din Iordania, pe care a asortat-o cu o rochie roz strălucitoare Jenny Packham.

Kate și Prințesa Mary profimedia 0780904555 jpg

Cu toate acestea, un expert a dezvăluit cum este să porți diadema Lover's Knot. El susține că nu este întotdeauna o experiență plăcută. Miranda Holder, care este cunoscută pe TikTok sub numele de utilizator @themirandaholder, a dezvăluit că greutatea pe care tiara o poate avea provoacă dureri de cap, notează Mirror

Stilistul celebrităților a explicat prin ce a trecut Prințesa Diana când purta această bijuterie: „Se pare că, din cauza faptului că era atât de grea, obișnuia să aibă dureri de cap îngrozitoare din cauza purtării ei".

Dar, în ciuda acestui fapt, acest lucru nu a împiedicat-o pe Kate Middleton să se îndrăgostească de ea, iar purtarea diademei la nunta din Iordania a fost, de fapt, prima dată când actuala Prințesă de Wales a purtat o tiară în afara Regatului Unit, la un eveniment. 

Pe timpul zilei, la nunta din Iordania, Kate Middleton a uimit într-o rochie roz Elie Saab, în timp ce ea și William, alături de prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, au urmărit fericitul cuplu din Iordania depunând jurământul în fața a 140 de invitați la Palatul Zahran, înainte ca o coloană de Land Rovers roșii să-i escorteze pe tinerii căsătoriți pe străzile din Amman.

Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780892506 jpg

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle Ducesa1, Profimedia PNG
Kate Middleton și Prințul William, apariție în Wales, pe 3 octombrie (9) jpg
Kate Middleton în rochie transparentă, Getty (5) jpg
Andrew si Charles jpg
Prințesa Ingrid Alexandra a Norvegiei, Getty (4) jpg
HSH Princess Charlene of Monaco, HSH Prince Jacques of Monaco, HSH Princess Gabriella of Monaco, Charlotte Casiraghi, Foto Profimedia jpg
Prințesa Rajwa și Prințul Hussein în vizită în SUA 2 foto Instagram png
Kate Middleton, distracție cu copiii din Kent, Foto Getty (8) jpg
Cuplul regal la balcon jpg
Regina Mathilde a Belgiei intr un total look Carolina Herrera   casa regala (2) jpg
site ul familiei regale jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Universitatea Titu Maiorescu   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
Meghan Markle, Getty (8) jpg
Printul Harry si Charles jpeg
Harry și Eugenie, Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României Facebook jpg
Regele Charles Camilla jpg
Kate Middleton (29) jpg