Povestea rochiei bleu purtată de Kate Middleton! Una asemănătoare cu a ei costă aproape 1.000 de lei

11 mai, 2023

Kate Middleton a arătat fabulos marți la evenimentul de la Palatul Buckingham. Prințesa de Wales a purtat o rochie bleu ciel creată de designerul Elie Saab.

confidenta regina camilla (4) jpg

Kate Middleton și Prințul William și-au surprins marți oaspeții de la Palatul Buckingham, când și-au făcut o apariție neașteptată la petrecerea în cinstea Regelui Charles, în grădină. Prințesa de Wales a arătat absolut superb într-o rochie mai veche pe care a îmbrăcat-o și la Ascot în 2019. Articolul vestimentar a fost creat de designerul Elie Saab și este posibil să valoreze peste 1.000 de euro. La această rochie bleu ciel, Kate Middleton a asortat o pălărie fabuloasă Philip Treacy. Viitoarea regină a arătat perfect în acest outfit!

În plus, rochia purtată de Kate Middleton, care e mama a trei copii, a fost alegerea perfectă pentru o zi de primăvară. Pentru a-și completa look-ul, Kate Middleton și-a aranjat părul șaten într-un coc elegant, a avut ca de fiecare dată părul perfect coafat. În ceea ce privește accesoriile, Prințesa a purtat un set impresionant de diamante strălucitoare, inclusiv inelul de logodnă cu safire și diamante, care a aparținut anterior regretatei Prințese Diana.

Revenind la rochia purtată de Kate Middleton, care e creată de Elie Saab, aceasta nu mai este disponibilă, fiind o colecție mai veche. Una asemănătoare poate fi găsită pe site-ul Hoobs și costă peste 160 de lire sterline, aproximativ 1.000 de lei, scrie Hello Magazine

În ceea ce îl privește pe Prințul William, și el a avut o apariție foarte elegantă, a îmbrăcat un costum, la care a asortat o pălărie.

Cuplul regal a socializat la petrecerea în grădină cu cei aproximativ 8.000 de invitați de la palat, în timp ce o fanfară militară cânta pe fundal. Oaspeții s-au bucurat de ceaiuri alese, sandvișuri și felii de tort, în timp ce se plimbau prin grădini.

Petrecerile în grădină au fost organizate la Palatul Buckingham încă din anii 1860, când regina Victoria a început ceea ce se numea "micul dejun", deși acestea aveau loc după-amiaza.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Regina Camilla, Joia Mare, Profimedia (2) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg
Regina Camilla foto Getty Images (2) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Regele Charles în audiențe, Profimedia jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
FotoJetEugenie și Beatrice jpg
Printese si regine cu probleme de sanatate si cumpene   Casa Regala jpg
Margareta a României cu surorile Sofia și Maria Facebook jpg
Harry, Charles, Peter Phillips, Anne, Andrew și Edward la înmormântarea Reginei în 2022, GettyImages jpg
pippa kate jpeg