Povestea rochiei din dantelă cu care Kate Middleton l-a cucerit pe William

26 octombrie, 2022

Sunt împreună de-o veșnicie, sunt părinții a trei copii, însă lumea tot mai este fascinată de primele zile ale poveștii lor de dragoste. Cu atât mai mult cu cât relația Prințului William cu Kate Middleton a început într-un mod foarte inedit și totul se datorează unei rochii obraznice. 

kate william facultate jpeg

Ei bine, designerul responsabil pentru legendara rochie cu care Kate i-a furat mințile lui William a dezvăluit rolul ei unic în povestea lor de dragoste. După cum știm, Kate Middleton și Prințul William s-au întâlnit pe când erau studenți la prestigioasa Universitate St. Andrews, în 2001.

S-au cunoscut prin prieteni comuni, însă, la momentul primei lor întâlniri, atât Prințul William, cât și Kate se întâlneau cu alte persoane: prințesa avea o relație cu un student la Medicină cu câțiva ani mai în vârstă decât ea, în timp ce Prințul William se întâlnea cu o altă colegă.

Totuși, în momentul în care Kate s-a înscris pentru a participa la o prezentare de modă cu scop caritabil, la aproximativ un an de la întâlnirea lor inițială, atât ea, cât și Prințul William erau din nou singuri.

Rochia transparentă în stil plasă, pe sub care Kate Middleton a purtat lenjerie neagră, a fost creată pentru o defilare intitulată „Arta seducției”.

kate middleton studentă profimedia 0221956529 jpg

Și se pare că rochia chiar a avut efect – odată ce Prințul William a văzut-o pe Kate pe podium în această ținută, a început să se gândească la ea într-un mod romantic și cei doi au început să se întâlnească la scurt timp după prezentarea de modă.

Charlotte Todd, designerul care a creat rochia transparentă, a spus că a fost o pură întâmplare ca actuala prințesă să defileze în rochia creată de ea: „Nu știam cine este Kate Middleton și nu am cerut-o neapărat pe ea. A fost pură șansă!” Cu toate acestea, creatoarea de modă este fericită să facă parte din istorie: „Sunt încântată. Toată lumea spune că relația lor a început după prezentarea de modă, așa că o mică parte din mine va face întotdeauna parte din istoria regală!”.

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle și Prințul Harry, Getty (1) jpg
regina Elisabeta
camilla  charles profi81 jpg
Regele Charles și Ducii de Sussex, Profimedia (4) jpg
meghan si harry profimedia 0743266809 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (2) jpg
diana si familia
Harry si Archie
00 jpg
charles  camilla jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (3) jpg
Prince Heinrich XIII of Reuss, Profimedia (2) jpg
camilla
harry si meghan
Majestatea Sa Margareta in rochie cu paiete si transparente la seara Corpului Diplomatic   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg
regina - charles - camilla
meghan versus kate jpg