Fotografie nouă cu familia lui Nicolae și Alina ai României și nașii copiilor

7 iulie, 2022

Cu sau fără titlu regal, Nicolae al României are o familie frumoasă.

După cum bine știm, mezinul aestuia și strănepotul regretatului Rege Mihai I a fost creștinat pe 18 iunie, la Alba Iulia, printr-o ceremonie de bon ton, așa cum vedem doar la curțile regale.

După acel eveniment elegant de la Catedrala Încoronării de la Alba Iulia, Nicolae al României și soția sa, Alina Maria de Roumanie, au postat o nouă fotografie de familie, împreună cu nașul micuțului Mihai, antreprenorul Liviu Popescu, soția și fiul acestuia. 

nicolae al romaniei jpg

Fotografiați la circa o săptămână de la botez la Snagov Mansion și îmbrăcați lejer, de vară, Nicolae și Alina-Maria îi țin în brațe pe copiii lor, Maria-Alexandra, în vârstă de doi ani, și mezinul Mihai al României.

Nicolae și Alina-Maria ai României au devenit a doua oară părinți pe data de 15 aprilie, cei doi alegând ca băiețelul lor să fie botezat cu același prenume ca al străbunicului lui, Mihai.

În poză apare și sora mai mică a lui Nicolae, Elisabeta-Karina de Roumanie, sosită special în țară pentru creștinarea nepotului său, care a avut loc pe 18 iunie.

nicolae 2 jpg

Printre cei circa 100 de invitați de la botezul micuțului nu s-a mai aflat niciun alt membru al familiei regale române, cu excepția unor verișori ai fostului principe.

La acel eveniment, în centrul atenției s-a aflat și sora mai mare a bebelușului, Maria-Alexandra, o fetiță veselă care a împărțit zâmbete în stânga și-n dreapta.

Doi copii frumoși, cu sau fără titluri regale...Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg