Fotografie nouă cu familia lui Nicolae și Alina ai României și nașii copiilor

7 iulie, 2022

Cu sau fără titlu regal, Nicolae al României are o familie frumoasă.

După cum bine știm, mezinul aestuia și strănepotul regretatului Rege Mihai I a fost creștinat pe 18 iunie, la Alba Iulia, printr-o ceremonie de bon ton, așa cum vedem doar la curțile regale.

După acel eveniment elegant de la Catedrala Încoronării de la Alba Iulia, Nicolae al României și soția sa, Alina Maria de Roumanie, au postat o nouă fotografie de familie, împreună cu nașul micuțului Mihai, antreprenorul Liviu Popescu, soția și fiul acestuia. 

nicolae al romaniei jpg

Fotografiați la circa o săptămână de la botez la Snagov Mansion și îmbrăcați lejer, de vară, Nicolae și Alina-Maria îi țin în brațe pe copiii lor, Maria-Alexandra, în vârstă de doi ani, și mezinul Mihai al României.

Nicolae și Alina-Maria ai României au devenit a doua oară părinți pe data de 15 aprilie, cei doi alegând ca băiețelul lor să fie botezat cu același prenume ca al străbunicului lui, Mihai.

În poză apare și sora mai mică a lui Nicolae, Elisabeta-Karina de Roumanie, sosită special în țară pentru creștinarea nepotului său, care a avut loc pe 18 iunie.

nicolae 2 jpg

Printre cei circa 100 de invitați de la botezul micuțului nu s-a mai aflat niciun alt membru al familiei regale române, cu excepția unor verișori ai fostului principe.

La acel eveniment, în centrul atenției s-a aflat și sora mai mare a bebelușului, Maria-Alexandra, o fetiță veselă care a împărțit zâmbete în stânga și-n dreapta.

Doi copii frumoși, cu sau fără titluri regale...Recente pe Ok! Magazine

Regina Rania în SUA jpg
diana si andrew profimedia 0595571834 jpg
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE
3 regina elisabeta a marii britanii tanara 10 jpg jpeg
Prinţesa Diana
sarah86 jpg
FotoJetEle jpg
charles37 jpg
william harry 2 jpg
eg2 jpg
Letizia în SUA (5) jpg
clar2 jpg
Kate Middleton (5) jpg
Meghan Markle si regina Elisabeta  png
Regii Spaniei (6) jpg
bhutan profimedia 0723909669 jpg
tev jpg
charles901 jpg