Poza pe care Meghan Markle "nu a vrut niciodată ca lumea să o vadă", dar care a fost dată publicității

27 octombrie, 2023

E vorba de o fotografie veche cu Meghan Markle, publicată de propria ei familie!

Meghan Markle  foto   GettyImages jpg

Familia lui Meghan Markle a publicat cândva o fotografie a ducesei despre care se credea că este o imagine pe care aceasta nu a vrut niciodată ca lumea să o vadă. Poza a fost distribuită pe rețelele de socializare în aprilie anul trecut, înainte de o emisiune specială a postului 7NEWS Australia și de ultimul interviu al familiei.

Aceasta o arăta pe soția prințului Harry zâmbind. Ducesa de Sussex a fost văzută purtând o cămașă albă cu guler, cu un șervețel îndesat în ea. Părul ei era prins în coc, cu șuvițe care îi cădeau pe față.

Imaginea a fost distribuită pe X (cunoscut anterior sub numele de Twitter) de către jurnalistul Taylor Auerbach, care a susținut că este o fotografie pe care Meghan "nu a vrut niciodată ca lumea să o vadă". Unii utilizatori online s-au grăbit să comenteze că poza pare "de clasă inferioară", unul dintre ei spunând: "Cine își bagă șervețelul în bluză? E de clasă inferioară". 

În cadrul interviurilor pe care membrii familiei sale le-au dat, sora lui Meghan Markle, Samantha, a spus: Ar fi fost încă chelneriță dacă nu era tata." Într-un alt moment, Samantha a spus despre relația cu Harry: "Sunt nesănătoși unul pentru celălalt. Este o relație toxică".

Meghan Markle a fost avertizată. De ce reputația sa este compromisă?

Se zvonește că Meghan Markle plănuiește o mutare bombă în carieră, care însă nu este văzută cu ochi buni de unul dintre experții regali stabiliți la Washington. Acesta crede că ideea Ducesei de Sussex este deja sortită eșecului.

În mod cert, sunt din ce în ce mai puțini oameni care cred în Meghan Markle. Și iată că avem de-a face cu încă o contestare, din lunga listă de reclamații împotriva soției lui Harry.

Deși în anumite cercuri are lipici la public, Meghan Markle se trezește acum cu un nou avertisment public. Ducesei i se aduce la cunoștință că, la ora actuală, ”reputația sa este complet compromisă și nimic nu se mai poate salva.” De unde vine acest verdict dur și părtinitor? Din cercul celor care nu contenesc s-o pună la zid pe nora Regelui Charles. Că în viziunea acestora, oricum orice ar face ea nu este bine.

Nile Gardiner a declarat pentru Daily Express US: „Meghan este acum extrem de nepopulară, pe ambele maluri ale Atlanticului! Niciodată nu a fost Ducesa de Sussex situată atât de jos în sondaje. În mod cert, stă mult mai slab în sondaje decât Prințul Harry, care nici el nu are niște cote impresionante. Toți banii din lume nu-i vor repara reputația deteriorată. A fost distrusă ireversibil. Și doar ea este de vină, nimeni altcineva”, tună și fulgeră expertul regal.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg