Pregătiri pentru nunta Prințesei Iman a Iordaniei. Marele eveniment va avea loc pe 12 martie

7 martie, 2023

Regele Abdullah al II-lea și Regina Rania au anunțat că nunta regală a Prințesei Iman cu Jameel Thermiotis va avea loc duminică, 12 martie.

Regina Rania și Prințesa Iman (8) jpg

Săptămâna aceasta va avea loc o nouă nuntă regală. Prințesa Iman a Iordaniei și iubitul ei venezuelean, Jameel Alexander Thermiotis, vor deveni soț și soție duminică, pe 12 martie.

Cuplul și-a anunțat logodna în iulie 2022, cu doar câteva săptămâni înainte ca fratele mai mare al Prințesei Iman, Prințul moștenitor Hussein, să-și fi cerut în căsătorie iubita, pe saudita Rajwa Al Saif. Prințul moștenitor Hussein și logodnica lui se vor căsători, la rândul lor, pe 1 iunie.

Până atunci, ne vom delecta cu strălucirea nunții Prințesei Iman, în vârstă de 26 de ani, care se va căsători cu Thermiotis, un venezuelean de origine greacă, care lucrează pentru o firmă de investiții din New York, într-o ceremonie care promite glamour și grandoare: mama miresei, Regina Rania, se numără printre cele mai stilate fețe regale din lume. Mai multe detalii despre ceremonie nu au fost încă anunțate, dar este cel mai probabil ca nunta regală să aibă loc în țara natală a miresei, Iordania. Părinții prințesei, Regina Rania și Regele Abdullah al II-lea, și-au schimbat jurămintele la Palatul Zahran din Amman, astfel că este posibil ca Prințesa Iman să le urmeze exemplul.

Zilele trecute, Regina Rania a Iordaniei, în vârstă de 52 de ani, a postat pe Instagram un videoclip emoționant cu imagini de arhivă ale fiicei sale.

Prințesa Iman jpeg

"Prima dată când mi-am ținut fetița în brațe, am știut că viața mea nu va mai fi niciodată la fel. Într-o săptămână, ea va deveni mireasă. Draga mea Iman, sunt atât de fericită pentru tine și atât de mândră de tot ceea ce ești", a scris Rania în mesajul care a însoțit video-ul respectiv. 

Într-una dintre imaginile din clipul postat de mama ei, Prințesa Iman poate fi văzută purtând o frumoasă tiară argintie, despre care mulți presupun că este diadema pe care aceasta o va purta la nunta ei de duminică.

Nunta lui Iman va fi prima pentru familia regală iordaniană din ultimii trei ani, de când Prințesa Raiyah, sora vitregă a regelui Abdullah, s-a căsătorit cu scriitorul britanic Ned Donovan, în anul 2020.

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Sarah Ferguson foto GettyImages 1874591105 jpg
Regina Camilla și Regele Charles (7) jpg
Kate Middleton nu a purtat robă de ceremonie în Scoția (2) jpg
Kate Middleton a primit o cerere în căsătorie  foto   GettyImages jpg
Zara și Mike Tindall, Getty (2) jpg
Prințesa Victoria și copiii, Getty Images (4) jpg
Regele Juan Carlos si Fernando Alonso la Marele Premiu al Bahrainului   profimedia 0852942308 jpg
Prințesa Diana  sursa   GettyImages jpg
meghan markle gettyimages jpeg
Kate Middleton (55) jpg
Regele Harald al Norvegiei   Casa Regala norvegiana (1) jpg
Regele Charles s a externat, Camilla i a stat alături, Getty (3) jpg
Regina Camilla (7) jpg
Regele Felipe și Regina Letizia ai Spaniei (2) jpg
Kate Middleton jpg
Meghan Markle și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle, Getty (11) jpg
Emma Tallulah Behn, fiica lui Marta Luisa a Norvegiei   profimedia 0851678162 jpg