Pregătiri pentru nunta regală! Pe cine şi-ar dori ca naşi fostul Prinţ Nicolae?

13 iunie, 2018
nicolae 3 jpeg

După cum bine ştim, cel mai popular membru al casei regale româneşti, fostul Principe Nicolae, se va căsători religios cu cea care-i este deja soţie, Alina Maria Binder, pe 30 septembrie, la Biserica Sfântul Ilie din Sinaia.

Nicolae al României şi Alina Binder

Un eveniment care va face vâlvă, cu siguranţă, în România, având în vedere că tânărul nepot al regretatului Rege Mihai, în vârstă de 33 de ani, este o persoană foarte simpatizată de cei care susţin, de altfel, şi familia regală autohtonă.

Nunta are loc pe 30 septembrie

Chiar dacă nu ştim încă detalii legate de invitaţii cu sânge albastru la această nuntă regală, şi asta în ciuda faptului că lui Nicolae i-a fost retras titlul, declaraţiile fiului Principesei Elena ne dau câteva indicii despre ce-şi doreşte sau, mai bine zis, pe cine doreşte să aibă alături în ziua lui cea mare.

Familia regală, la parastasul regelui

Luni, când Nicolae de Medforth-Mills a vizitat Catedrala Reîntregirii Neamului din Alba Iulia, a fost întrebat de cei prezenţi cum merg pregătirile de nuntă şi cine sunt cei care îi vor năşi pe el şi pe Alina. Răspunsul fostului prinţ a fost oarecum surprinzător, acesta gândindu-se la Custodele Coroanei, Margareta, şi la Principele Radu Duda, în ciuda faptului că aceştia au rupt orice legătură cu tânărul.

„Săptămâna trecută am scris o scrisoare către mătuşa mea, Principesa Margareta, şi am întrebat dacă ne-ar face o onoare, de fapt, să fie naşă şi unchiul meu să fie naşul nostru la nuntă. Şi aştept un răspuns acum”, a spus acesta, în româna pe care nu o stăpâneşte foarte bine. "E un moment foarte fericit pentru noi şi abia aşteptăm să sărbătorim împreună cu familia şi prietenii noştri!", a mai mărturisit Nicolae.

image

Este curioasă alegerea lui Nicolae, având în vedere că la sfârşitul lunii februarie declara, într-un interviu acordat revistei Point de Vue, că relaţiile cu mama şi mătuşa lui nu sunt cele mai bune. Din păcate, relaţiile dintre noi nu sunt bune şi asta nu este alegerea mea. Ultima dată ne-am întâlnit la finalul lunii ianuarie, la parastasul de 40 de zile al bunicului meu. Am încercat să mă port cu respect, dar nu am schimbat niciun cuvânt atunci. Nici în prezent nu există comunicare între noi, nici cu mătuşa mea, nici cu mama mea.

Cu toate acestea, ar fi minunat ca Margareta să accepta propunerea nepotului ei.Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg