Pregătiri pentru nunta regală! Pe cine și-ar dori ca nași fostul Prinț Nicolae?

Citeste tot despre:

, ,

După cum bine știm, cel mai popular membru al casei regale românești, fostul Principe Nicolae, se va căsători religios cu cea care-i este deja soție, Alina Maria Binder, pe 30 septembrie, la Biserica Sfântul Ilie din Sinaia.

Nicolae al României și Alina Binder

Un eveniment care va face vâlvă, cu siguranță, în România, având în vedere că tânărul nepot al regretatului Rege Mihai, în vârstă de 33 de ani, este o persoană foarte simpatizată de cei care susțin, de altfel, și familia regală autohtonă.

Nunta are loc pe 30 septembrie

Chiar dacă nu știm încă detalii legate de invitații cu sânge albastru la această nuntă regală, și asta în ciuda faptului că lui Nicolae i-a fost retras titlul, declarațiile fiului Principesei Elena ne dau câteva indicii despre ce-și dorește sau, mai bine zis, pe cine dorește să aibă alături în ziua lui cea mare.

Familia regală, la parastasul regelui

Luni, când Nicolae de Medforth-Mills a vizitat Catedrala Reîntregirii Neamului din Alba Iulia, a fost întrebat de cei prezenți cum merg pregătirile de nuntă și cine sunt cei care îi vor năși pe el și pe Alina. Răspunsul fostului prinț a fost oarecum surprinzător, acesta gândindu-se la Custodele Coroanei, Margareta, și la Principele Radu Duda, în ciuda faptului că aceștia au rupt orice legătură cu tânărul.

„Săptămâna trecută am scris o scrisoare către mătuşa mea, Principesa Margareta, și am întrebat dacă ne-ar face o onoare, de fapt, să fie naşă şi unchiul meu să fie naşul nostru la nuntă. Şi aştept un răspuns acum”, a spus acesta, în româna pe care nu o stăpânește foarte bine. „E un moment foarte fericit pentru noi şi abia aşteptăm să sărbătorim împreună cu familia şi prietenii noştri!”, a mai mărturisit Nicolae.

Este curioasă alegerea lui Nicolae, având în vedere că la sfârșitul lunii februarie declara, într-un interviu acordat revistei Point de Vue, că relațiile cu mama și mătușa lui nu sunt cele mai bune.
Din păcate, relațiile dintre noi nu sunt bune și asta nu este alegerea mea. Ultima dată ne-am întâlnit la finalul lunii ianuarie, la parastasul de 40 de zile al bunicului meu. Am încercat să mă port cu respect, dar nu am schimbat niciun cuvânt atunci. Nici în prezent nu există comunicare între noi, nici cu mătușa mea, nici cu mama mea.

Cu toate acestea, ar fi minunat ca Margareta să accepta propunerea nepotului ei.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA