Preparatul pe care Regina Elisabeta l-ar consuma zi de zi. Desertul ei favorit!

A dus o viață cumpătată, nefiind gurmandă și neavând pasiuni culinare extravagante. Totuși, de câțiva ani, Regina Elisabeta a II-a are un preparat alimentar favorit, pe care l-ar mânca zi de zi.

Regina Elisabeta nu e o gurmandă, dar se dă în vânt după tortul de biscuiți

Darren McGrady, cel care a fost bucătar timp de 11 ani la Buckingham Palace, a dezvăluit ce aliment mănâncă cu plăcere monarhul britanic. Astfel, potrivit spuselor lui, desertul favorit al Reginei Elisabeta este tortul de biscuți, desert pe care, de asemenea, Prințul William îl agreează.

Darren a povestit că Regina Elisabeta este un fan declarat al tortului de biscuiți, servindu-l, în fiecare zi, la ora ceaiului. Ba mai mult, bucătarul a povestit că atunci când monarhul britanic părăsește Palatul Buckingham, și locuiește în Palatul Windsor, aceasta le cere bucătarilor să-i pună la pachet celebrul tort.

Desertul favort al Reginei Elisabeta: tortul de biscuiți

”Tortul de biscuți este singurul tort servit la masa reginei, în fiecare zi. Câteodată, Regina cere să-i fie adus la Castelul Windsor, unde mai petrece weekendurile”, a dezvăluit Darren McGrady, pentru ”Hello!”. Darren a lucrat la Buckingham Palace timp de 11 ani, și alți patru la Kensington Palace, în slujba Ducilor de Cambridge.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA