Presa britanică, furioasă pe Harry și Meghan: "Și-au vândut familia!", "Se folosesc de imaginea Dianei!"

6 decembrie, 2022

Cele două trailere ale documentarului cu Ducii de Sussex făcute publice, până acum, de gigantul de streaming Netflix sunt îngrijorătoare pentru familia regală.

Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (2) jpg

Harry și Meghan nu se abțin deloc de la declarații, dacă e să luăm în calcul numai frânturile de imagini și vorbe din aceste teasere: rasism, ură, război împotriva lui Meghan, familia regală care i-a tratat nedrept etc. Povestea e una veche, am mai auzit-o de la Harry și de la Meghan de atâtea ori, dar, de data aceasta, vine la pachet și cu imagini noi, din culisele vieții lor regale și de cuplu.

Evident că această nouă aventură media a Ducilor de Sussex n-a fost primită deloc bine de presa din regat, mulți editorialiști ai celor mai mari ziare comentând furios pe marginea acestui documentar.

"Prințul Harry și Meghan se folosesc de imaginea și moștenirea Prințesei Diana", scrie  jurnalistul Richard Kay pentru publicația Daily Mail, vorbind despre imaginile cu regretata prințesă utilizate în acest documentar, alături de comentariul lui Harry, cum că nu vrea ca istoria să se repete.

"Harry și Meghan aruncă în aer întreaga națiune în timp ce își căptuşesc buzunarele cu mizerie", este tonul și mai vehement pe care editorialista Sarah Vine îl dă articolului său pentru același Daily Mail. 

"Meghan a fost primită cu brațele deschise și cu sinceritate totală; ai avut o nuntă de 30 de milioane de lire sterline cu mulțimi care te-au aclamat la Windsor; Prințul Charles a condus-o pe Meghan la altar; ai făcut parte din „Fab Four”, viitorul Familiei Regale. Valul s-a întors doar din cauza comportamentului tău: pretenții de divă, gelozia față de alți membri ai familiei regale, acel baby shower, acele avioane private, ingratitudinea, ipocrizia, poveștile neplăcute cu tiara de la nuntă și Frogmore Cottage. Ce s-a întâmplat, Harry, a fost că oamenii au început să pună la îndoială unele dintre alegerile tale și ale lui Meghan și asta nu ți-a plăcut", dezvoltă jurnalista britanică în rândurile sale.

Cel mai recent trailer Netflix al lui Meghan și al lui Harry este „mai ceva decât o parodie, dar exact ceea ce ne așteptam de la ei”, titrează o altă publicație britanică, The Daily Express.

„Meghan și Harry sunt pregătiți să distrugă monarhia și pe toți cei care fac parte din ea”, se arată într-un articol postat de ziarul The Sun. "Prințul Harry și Meghan Markle sunt la doar o casetă sexuală distanță de o experiență completă Kim Kardashian", scrie și jurnalista Clemmie Moodie, în aceeași publicație.

Rămâne de văzut dacă imaginea Ducilor de Sussex va avea de suferit de pe urma acestui documentar care le aduce ceva bani în plus în conturi. Și dacă acești bani chiar merită...

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Harry și Meghan profimedia 0801441590 jpg
Kate Middleton și Prințul William (1) jpg
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
Lady Gabriella Kingston și Thomas Kingston, Profimedia jpg
Pippa, Carole și Kate Middleton, Profimedia (1) jpg
Kate Middleton și Louis  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
Printesa Isabella a Danemarcei Foto Getty Images jpg
Wallis Simpson și Ducele de Windsor   GettyImages 3430676 jpg
Prințesa Charlene de Monaco la campionatul de rugby  GettyImages 2147944792 jpg
Regina Camilla Foto profimedia (6) jpg
FotoJetdeKent jpg
regele charles si william si harry jpg
Meghan Markle cu Kelly McKee Zajfen pt Alliance of Moms   FOTO Instagram (1) jpg
Regina Mary, GettyImages jpg
Sofia Ducesa de Huescar și Letizia Foto profimedia jpg
Regele Charles și Regina Camilla, în Franța, pe 22 septembrie (10) jpg
Sarah Ferguson, GettyImages jpg