Presa britanică, furioasă pe Harry și Meghan: "Și-au vândut familia!", "Se folosesc de imaginea Dianei!"

6 decembrie, 2022

Cele două trailere ale documentarului cu Ducii de Sussex făcute publice, până acum, de gigantul de streaming Netflix sunt îngrijorătoare pentru familia regală.

Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (2) jpg

Harry și Meghan nu se abțin deloc de la declarații, dacă e să luăm în calcul numai frânturile de imagini și vorbe din aceste teasere: rasism, ură, război împotriva lui Meghan, familia regală care i-a tratat nedrept etc. Povestea e una veche, am mai auzit-o de la Harry și de la Meghan de atâtea ori, dar, de data aceasta, vine la pachet și cu imagini noi, din culisele vieții lor regale și de cuplu.

Evident că această nouă aventură media a Ducilor de Sussex n-a fost primită deloc bine de presa din regat, mulți editorialiști ai celor mai mari ziare comentând furios pe marginea acestui documentar.

"Prințul Harry și Meghan se folosesc de imaginea și moștenirea Prințesei Diana", scrie  jurnalistul Richard Kay pentru publicația Daily Mail, vorbind despre imaginile cu regretata prințesă utilizate în acest documentar, alături de comentariul lui Harry, cum că nu vrea ca istoria să se repete.

"Harry și Meghan aruncă în aer întreaga națiune în timp ce își căptuşesc buzunarele cu mizerie", este tonul și mai vehement pe care editorialista Sarah Vine îl dă articolului său pentru același Daily Mail. 

"Meghan a fost primită cu brațele deschise și cu sinceritate totală; ai avut o nuntă de 30 de milioane de lire sterline cu mulțimi care te-au aclamat la Windsor; Prințul Charles a condus-o pe Meghan la altar; ai făcut parte din „Fab Four”, viitorul Familiei Regale. Valul s-a întors doar din cauza comportamentului tău: pretenții de divă, gelozia față de alți membri ai familiei regale, acel baby shower, acele avioane private, ingratitudinea, ipocrizia, poveștile neplăcute cu tiara de la nuntă și Frogmore Cottage. Ce s-a întâmplat, Harry, a fost că oamenii au început să pună la îndoială unele dintre alegerile tale și ale lui Meghan și asta nu ți-a plăcut", dezvoltă jurnalista britanică în rândurile sale.

Cel mai recent trailer Netflix al lui Meghan și al lui Harry este „mai ceva decât o parodie, dar exact ceea ce ne așteptam de la ei”, titrează o altă publicație britanică, The Daily Express.

„Meghan și Harry sunt pregătiți să distrugă monarhia și pe toți cei care fac parte din ea”, se arată într-un articol postat de ziarul The Sun. "Prințul Harry și Meghan Markle sunt la doar o casetă sexuală distanță de o experiență completă Kim Kardashian", scrie și jurnalista Clemmie Moodie, în aceeași publicație.

Rămâne de văzut dacă imaginea Ducilor de Sussex va avea de suferit de pe urma acestui documentar care le aduce ceva bani în plus în conturi. Și dacă acești bani chiar merită...

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regina Rania profimedia 0747116842 jpg
Paul Burrell, fostul majordom al Printesei Diana, profimedia 0743207546 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei   pagina oficiala (2) jpg
infanta cristina a spaniei (2) jpg
William și Harry, Getty (2) jpg
Prințesa Charlotte jpg
Ducii de Sussex, insert Diana jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Familia Regala a Olandei, Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Mostenitoare Amalia in turneu, Bonaire   pagina oficiala (15) jpg
Letizia profimedia 0751684196 jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
Monaco, Charlene și Albert, Getty (4) jpg
Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}