Presiunile pe care le-au simțit tinerii Kate Middleton și Prințul William la filmările The Crown

7 decembrie, 2023

Meg Bellamy și Ed McVey se pregătesc pentru momentul culminant al carierei lor odată cu lansarea părinții a doua a ultimului sezon din serialul The Crown.

Meg Bellamy și Ed McVey (4) jpg

Noii actori, care joacă rolul Kate Middleton și al Prințului William în ultimul sezon The Crown, au apărut pe covorul roșu marți pentru celebrarea finalei serialului la Royal Festival Hall din Londra.

Înainte de seara plină de farmec, Meg Bellamy și Ed McVey au vorbit recent cu publicația People despre rolurile lor în celebrul serial de pe Netflix.

Meg Bellamy, care are 21 de ani și a lucrat la Legoland, și Ed McVey, care are 24 de ani și a absolvit recent școala de teatru, au declarat că au simțit greutatea de a portretiza personaje care duc serialul cât mai aproape de zilele noastre.

Partea 1 a sezonului 6 a debutat pe 16 noiembrie și s-a concentrat pe ultima vară a Prințesei Diana înainte de moartea ei tragică la Paris, în august 1997. Partea a 2-a va continua după tragedie și îi va înfățișa pe Prințul William și Prințul Harry, jucat de Luther Ford, trecând prin experiențe noi, acum fiind pusă în scenă și începutul relației lui William cu viitoarea Prințesă Kate Middleton. 

"Ca actori, o luăm foarte în serios, pentru că jucăm oameni adevărați. Dar, de asemenea, ceea ce a scris Peter Morgan a fost, pentru mine, foarte real. Pur și simplu am simțit mult adevăr în ceea ce a scris. Pur și simplu despre psihologia oamenilor, nu neapărat despre familia regală", spune McVey pentru People despre felul în care a abordat scenariul.

În timp ce distribuția serialului The Crown s-a schimbat la fiecare două sezoane pentru a reflecta îmbătrânirea membrilor familiei regale de-a lungul deceniilor de domnie a reginei Elisabeta, Bellamy este în mod unic pregătită să o interpreteze pe singura Kate Middleton.

În rolul Prințului William au fost Timothée Sambor, apoi Senan West în sezonul 5, înainte de a trece la Rufus Kampa în prima parte a sezonului 6 și, în cele din urmă, la McVey.

kate middleton si printul william in serialul the crown jpg

Când vine vorba de portretizarea viitoarei Prințese de Wales, Bellamy spune că a simțit "responsabilitatea" și "presiunea". "Evident, sunt oameni reali, așa că există o mulțime de discuții. Dar poate fi doar zgomot de multe ori, pentru că nu știi ce este adevărat și trebuie să iei totul cu grijă", spune ea. 

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg