Presupusa amantă a Prințului Frederik nu se lasă, dar un detaliu o dă de gol

17 noiembrie, 2023

Genoveva Casanova a trecut la atac, dar și jurnaliștii au avut motive s-o implice într-un asemenea scandal.

Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg

Aflată în centrul atenției mediatice din 7 noiembrie, când publicația spaniolă „Lecturas” o indica drept amantă a Prințului Frederik al Danemarcei, fostul model Genoveva Casanova și-a pus avocații la treabă, furnizându-i o unealtă de atac: un act judecătoresc prin care obligă redacția „să anuleze, să rectifice și/sau să dezmintă” articolul de 8 pagini în care „se afirmă și se insinuează o relație sentimentală cu Alteța Sa Regală Prințul Frederik al Danemarcei, care, fiind complet falsă, divulgarea ei cauzează un prejudiciu adus onoarei și imaginii” ambelor părți implicate.

Genoveva Casanova, de origine mexicană, s-a retras temporar din viața mondenă - deși figurează în programul „Masterchef Celebrity” difuzat la RTE - și s-a mutat cu cei doi câini ai săi într-o casă deținută de familia fostului său soț în San Sebastian. Chiar săptămâna trecută, ea a împlinit 47 de ani. 

De câteva zile, viața ei a fost dată peste cap, când Familia Regală daneză a fost zguduită de informațiile potrivit cărora ea și Prințul moștenitor Frederik, în vârstă de 53 de ani, tată a patru copii și căsătorit de 19 ani cu prințesa Mary, au petrecut o zi și o seară la Madrid. Și, ca timingul să fie perfect, vestea a explodat în presă chiar în timp ce Prințul Frederik îi avea drept oaspeți la Copenhaga pe Regele Felipe al VI-lea și pe Regina Letizia a Spaniei!

Fotografiile publicate arătau cum perechea se plimba în Barrio el Jerónimos, unde locuiește Genoveva, după ce au făcut o plimbare în parcul El Retiro din centrul capitalei spaniole. Revista spaniolă „Lecturas” a relatat că cei doi au vizitat o expoziție Pablo Picasso mai devreme în cursul zilei, înainte de a merge la un restaurant pentru a lua cina și a urmări un spectacol de flamenco.

Genoveva Casanova se apără spunând că, sosit la Madrid, Prințul Frederik urma să se întâlnească cu un prieten comun spaniol, care să-i fie ghid Alteței Sale, însă acela tocmai se îmbolnăvise și a rugat-o pe ea să-i țină locul. 

Bine, bine, și-atunci ce e cu călătoria ei ulterioară la Copenhaga? Nu cumva e un indiciu care o dă de gol? „Incredibilă Copenhaga! Am fost la concertul lui Luke Combs și am văzut colecția de obiecte precolumbiene pe care străbunicul meu a donat Muzeului Național. El personal le-a adus pe navele sale peste Atlantic, ca un pasionat de călătorie și aventură. Acum am văzut de unde mă trag!”, a scris ea în descrierea unei suite de fotografii realizate în capitala daneză. Ei bine, iată și un subiect bun de conversație cu un prinț, am spune noi... Dar și o nouă posibilitate de... luat cina împreună.

FOTO: Casa Regală daneză, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Omid Scobie, Profimedia jpg
Meghan, Camilla și Kate la înmormântarea Reginei, 2022, GettyImages 1425178231 jpg
Kate Middleton nu a purtat robă de ceremonie în Scoția (3) jpg
Harry şi Meghan FOTO Profimedia
Regina Elisabeta si Regele Charles jpg
Printul William oportunist jpg
Regina Camilla și Meghan Markle în 2018, Getty (1) jpg
Prima Doamna a Vietnamului si Imparateasa Masako a Japoniei   profimedia 0824859826 jpg
Regina Maxima si Brigitte Macron la expozitia Iris van Herpen din Paris   profimedia 0825038263 jpg
Harry, Meghan, Sussex, Foto Profimedia jpg
Meghan si Harry au ramas fara Frogmore Cottage jpg
Kate Middleton și Prințul William, apariție în Wales, pe 3 octombrie (5) jpg
Charles, Eugenie, Beatrice și Regina, Getty jpg
Prințul Albert Naomi și Claudia GettyImages 535827198 jpg
Harry, Charles, Camilla, Meghan, Foto Getty (2) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (2) jpg
Regina Letizia   profimedia 0824733501 jpg
bluza printesei diana scoasa la licitatie (2) jpg