Presupusa amantă a Prințului Frederik nu se lasă, dar un detaliu o dă de gol

17 noiembrie, 2023

Genoveva Casanova a trecut la atac, dar și jurnaliștii au avut motive s-o implice într-un asemenea scandal.

Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg

Aflată în centrul atenției mediatice din 7 noiembrie, când publicația spaniolă „Lecturas” o indica drept amantă a Prințului Frederik al Danemarcei, fostul model Genoveva Casanova și-a pus avocații la treabă, furnizându-i o unealtă de atac: un act judecătoresc prin care obligă redacția „să anuleze, să rectifice și/sau să dezmintă” articolul de 8 pagini în care „se afirmă și se insinuează o relație sentimentală cu Alteța Sa Regală Prințul Frederik al Danemarcei, care, fiind complet falsă, divulgarea ei cauzează un prejudiciu adus onoarei și imaginii” ambelor părți implicate.

Genoveva Casanova, de origine mexicană, s-a retras temporar din viața mondenă - deși figurează în programul „Masterchef Celebrity” difuzat la RTE - și s-a mutat cu cei doi câini ai săi într-o casă deținută de familia fostului său soț în San Sebastian. Chiar săptămâna trecută, ea a împlinit 47 de ani. 

De câteva zile, viața ei a fost dată peste cap, când Familia Regală daneză a fost zguduită de informațiile potrivit cărora ea și Prințul moștenitor Frederik, în vârstă de 53 de ani, tată a patru copii și căsătorit de 19 ani cu prințesa Mary, au petrecut o zi și o seară la Madrid. Și, ca timingul să fie perfect, vestea a explodat în presă chiar în timp ce Prințul Frederik îi avea drept oaspeți la Copenhaga pe Regele Felipe al VI-lea și pe Regina Letizia a Spaniei!

Fotografiile publicate arătau cum perechea se plimba în Barrio el Jerónimos, unde locuiește Genoveva, după ce au făcut o plimbare în parcul El Retiro din centrul capitalei spaniole. Revista spaniolă „Lecturas” a relatat că cei doi au vizitat o expoziție Pablo Picasso mai devreme în cursul zilei, înainte de a merge la un restaurant pentru a lua cina și a urmări un spectacol de flamenco.

Genoveva Casanova se apără spunând că, sosit la Madrid, Prințul Frederik urma să se întâlnească cu un prieten comun spaniol, care să-i fie ghid Alteței Sale, însă acela tocmai se îmbolnăvise și a rugat-o pe ea să-i țină locul. 

Bine, bine, și-atunci ce e cu călătoria ei ulterioară la Copenhaga? Nu cumva e un indiciu care o dă de gol? „Incredibilă Copenhaga! Am fost la concertul lui Luke Combs și am văzut colecția de obiecte precolumbiene pe care străbunicul meu a donat Muzeului Național. El personal le-a adus pe navele sale peste Atlantic, ca un pasionat de călătorie și aventură. Acum am văzut de unde mă trag!”, a scris ea în descrierea unei suite de fotografii realizate în capitala daneză. Ei bine, iată și un subiect bun de conversație cu un prinț, am spune noi... Dar și o nouă posibilitate de... luat cina împreună.

FOTO: Casa Regală daneză, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

printul william si amanta rose hanbury jpg
Regele Felipe si Regina Letizia Foto Instagram  jpg
Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png