Rose Hanbury, presupusa amantă a lui William, are o soră la fel de ambițioasă și avidă după titluri

9 aprilie, 2024

Poate că Marchiza de Cholmondeley vrea să-și creeze imaginea unei femei ingenue, dar atât ea, cât și sora ei, Marina, au țintit ierarhia nobiliară încă din din tinerețe.

Marina și Rose Hanbury cu copiii lor, la Villa Cetinale din Toscana. FOTO: Instagram
Marina și Rose Hanbury cu copiii lor, la Villa Cetinale din Toscana. FOTO: Instagram

În urma zvonurilor de infidelitate în care au fost implicați Rose Hanbury și Prințul William, Hanbury a atras atenția globală din partea presei mainstream practic peste noapte. Dintr-o dată, Marchiza de Cholmondeley a devenit un nume cunoscut, publicul fiind dornic să afle tot ce era de știut despre ea. Cu toate acestea, Rose Hanbury, un fost model și colaborator politic, nu este străină de drame, deoarece familia ei din înalta societate a avut parte de controverse, iar aceasta o include și pe sora ei mai mare, Marina Hanbury.

Interesant este că Marina și Rose au avut un parcurs de viață asemănător. Cu doi ani mai mare decât Rose, Marina Hanbury ar fi fost și ea model la un moment dat, dar nu există prea multe dovezi despre cariera ei de model. Nu există nicio înregistrare online a vreunui show de modă al ei și nu se știe dacă a semnat vreodată în mod oficial cu o agenție. Potrivit „Daily Express”, ea a lucrat, de asemenea, ca asistentă a lui Kate Hoey, membru al Parlamentului britanic, până în 2010.

Înainte de a se căsători tot cu un aristocrat, la fel ca sora ei mai mică, Marina Hanbury a fost deseori văzută la petreceri VIP, socializând cu celebrități din Marea Britanie. De pildă, prin 2005, Rose și Marina, amândouă în bikini, s-au pozat cu Tony Blair, care era prim-ministru al Regatului Unit la acea vreme. Trioul a fost surprins într-un moment intim la vila italiană Villa Cetinale din Toscana, o proprietate de care Marina avea să fie legată mai târziu prin căsătorie.

Marina Hanbury e azi Contesă de Durham

Cert e că Marina Hanbury a avut legături cu înalta societate britanică încă de când era tânără. Ea s-ar fi întâlnit cu Robin Hurlstone la un moment dat, când avea 20 de ani, un actor britanic cu peste două decenii mai în vârstă decât ea, potrivit „Daily Mail”. Preferința Marinei pentru bărbații mai în vârstă a devenit evidentă atunci când s-a încurcat cu Ned Lambton, Conte de Durham, în 2009. Lucrurile au evoluat rapid între ei, culminând cu o logodnă în martie 2010. La acea vreme, Marina avea 28 de ani, în timp ce Ned avea 48 de ani.

Se zvonește că cei doi s-ar fi cunoscut prin intermediul fiului lui Ned, Fred Lambton, care ar fi fost logodit anterior cu Rose Hanbury și care împărțea un apartament cu Marina, a dezvăluit o persoană din interior pentru „Daily Mail”. „Așa l-a cunoscut pe Ned. S-au cuplat chiar înainte de Crăciunul lui 2009. Se pare că totul a progresat cu viteza fulgerului, iar discuția despre logodnă a fost repede pusă pe masă."

Cu toate acestea, există o altă versiune, mai puțin inocentă, a modului în care Ned și Marina s-au intersectat pentru prima dată. Potrivit „The Telegraph”, ei s-au întâlnit la Villa Cetinale, pe care Ned o deține, când Marina era în vacanță acolo în adolescență. După ce a visat-o ceva timp mai târziu, Ned ar fi contactat-o pe Marina pe Facebook cu mesajul: „Știu că sunt mult prea bătrân pentru tine, dar te iubesc". În ciuda diferenței semnificative de vârstă, farmecul lui Ned a fost, în mod evident, suficient de puternic pentru a o captiva pe Marina, cei doi căsătorindu-se în ianuarie 2011.

La mai puțin de un an de la nunta lor discretă, Marina Hanbury a născut primul lor copil, pe Stella Rose Lambton. Hanbury, care acum poartă numele de Contesă de Durham, a dat naștere celui de-al doilea copil al lor, Claud Timothy Lambton, în 2015, urmat de Acony Belle Lambton, al treilea copil și a doua lor fiică, în 2018. Doi ani mai târziu, Lambton și Hanbury au devenit părinți pentru a patra oară, Arthur Lambton fiind cel de-al doilea fiu al lor.

A-listeri la Villa Cetinale

De-a lungul anilor, cei doi și-au păstrat în mare parte intimitatea, așa că se știu foarte puține lucruri despre Hanbury și viața ei de familie. Cu toate acestea, Vila Cetinale a familiei pare să fie mai faimoasă decât proprietarii săi, cu o acoperire mediatică extinsă și un număr substanțial de urmăritori pe Instagram. Proprietatea din secolul al XVII-lea, care dispune de 13 dormitoare, a găzduit numeroase celebrități de-a lungul anilor, printre care Kate Moss, Mick Jagger și o serie de aristocrați britanici. Situată în apropiere de Sienna, Italia, vila este disponibilă în prezent pentru închirieri private.

Chiar și Regele Charles cunoaște Villa Cetinale, el fiind invitat să stea acolo pe când era Prinț de Wales și a mers să-și exerseze talentul de pictor amator, da și Prințesa Margret, care e văzută într-o fotografie cu Tony Lambton. De altfel, acolo se și organizează sesiuni de pictură, pe lângă serate dansante, concerte, nunți și alte evenimente private, care aduc fonduri pentru întreținerea conacului.

Și, mai recent, pe contul de socializare al Vilei Cetinale a apărut și o fotografie din 2017 cu Rose Hanbury stând în grădina spectaculosului domeniu cu cei trei copii ai săi.

FOTO: Kate Martin, Simon Upton/Instagram, 



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg