Previziune sumbră pentru Harry! În ciuda bolii regelui, are zero șanse să-și reia îndatoririle regale

20 februarie, 2024

Cine face incendiara afirmație și de ce? Există parcă o energie a concilierii, ce pare să plutească prin aer. Cât de veridice sunt scenariile potrivit cărora Prințul Harry ar reveni în sânul monarhiei britanice?

Charles Harry si Meghan GETTY jpg

Deschis cum îl știm, Ducele de Sussex nu are rețineri să vorbească public despre el și familia sa. Tocmai de aceea, după răsunătoarea vizită fulger la Londra, mezinul Regelui Charles a și dat un interviu în care a recunoscut că, din punctul său de vedere, în cele mai multe dintre cazuri, o boală gravă a unei rude poate cu siguranță reuni familia dezbinată.

Palatul Buckingham însă nu este la fel de convins!

Surse regale susțin pentru The Daily Mail că nu există „o cale de întoarcere” pentru Ducele de Sussex, după plecarea sa și a soției Meghan Markle în 2020 și a atacului lor continuu împotriva familiei regale, care a urmat.

Sursa a subliniat că există „zero la sută șanse” ca Prințului Harry să i se permită să-și reia îndatoririle regale cât timp tatăl său își tratează cancerul recent diagnosticat și cumnata Kate Middleton, un important pion regal, stă pe tușă trei luni, după intervenția chirurgicală suferită.

Conform Page Six, care a scris informația în exclusivitate la începutul săptămânii, mezinul Harry, care este al cincilea pe linia de succesiune la tron, ar fi dispus să-și reia îndatoririle regale, dacă i se va cere.

Ducele de Sussex a dat dovadă de multă empatie, atunci când a zburat de îndată în Anglia natală, după ce a aflat că tatăl său a primit un diagnostic atât de serios!

O sursă a declarat pentru Page Six: ”Sunt convins că dacă tatăl lui i-ar solicita asta, Prințul Harry nu ar refuza să-și reia îndatoririle regale. Totuși, nu este ceva care să vină din propria sa inițiativă, dar ar face-o, dacă i s-ar cere.”

Indubitabil, afecțiunea există și maturitatea Prințului Harry și-a făcut apariția. Declarația sa de după vizita la Londra a fost emoționantă: ”Îmi iubesc familia. Sunt foarte recunoscător pentru faptul că am putut să mă urc în avion, să-l văd și să petrec timp cu el.”, a mărturisit mezinul lui Charles.

Foto: Getty Images & ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regina Mary și Olena Zelenska Foto Profimedia (1) jpg
banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg
Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport  foto   Getty jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Regele Felipe și Regina Letizia Foto getty images profimedia jpg
Regina Camilla, la Palatul Buckingham, pe 16 aprilie 2024, GettyImages (4) jpg
Prințesa Diana Foto GettyImages jpg
Prințesa Martha Louise a Norvegiei se mărită cu Durek Verrett, Getty (6) jpg
Kate Middleton Foto Getty Images jpg
Marele Duce Henri de Luxemburg si Marea Ducesă Maria Teresa   FOTO Marea Curte Ducală (8) jpg
Regele Frederik, Regina Mary alaturi de Regina Margrethe Foto Profimedia (1) jpg
Prințul William la slujba Commonwealth pe 11 martie 2024, la Londra, Getty Images (2) jpg
FotoJet Meg jpg
Prințesa moștenitoare Mette Marit a Norvegiei la Premiile de cercetare medicală, Profimedia (4) jpg
Printesa Eleonore a Belgiei la 16 ani   FOTO Casa Regală (2) jpg
Regina Mary și Regele Frederik foto Daily Mail png