Prezenţe nobile la show-ul Dolce & Gabbana. Ce au purtat Lady Kitty Spencer şi Prinţesa Marie-Chantal?

10 aprilie, 2018
Arrivées à la soirée "Dolce & Gabbana Alta Moda 2018 collection" au Metropolitan Opera House à New York jpeg

Nu degeaba este nepoata regretatei Prinţese Diana! Este vorba despre Lady Kitty Spencer (27), fiica cea mare a contelui Charles Spencer, fratele Dianei, una dintre cele mai mondene reprezentante ale aristocraţiei britanice.

Cel mai recent, tânăra a făcut senzaţie la prezentarea colecţiei Dolce & Gabbana Alta Moda 2018, care a avut loc pe 8 aprilie, la Metropolitan Opera House din New York. Şi asta s-a datorat rochiei cu adevărat dramatice şi îndrăzneţe pe care a purtat-o, o ţinută unicat semnată, evident, Dolce & Gabbana, care ne aduce aminte de cele purtate la curtea franceză, pe timpul lui Ludovic al XIV-lea.

Lady Kitty Spencer

image

Printre invitaţii la acest eveniment fashion s-au numărat şi alţi reprezentanţi ai caselor regale europene, şi anume Prinţul Pavlos al Greciei (50) şi soţia sa, Prinţesa Marie-Chantal (49), aceasta din urmă purtând şi ea o rochie D&G cu print floral.

Prinţul Pavlos al Greciei şi Prinţesa Marie-Chantal

image

Prinţesa Marie-Chantal este aceeaşi care a reacţionat în apărarea fostei regine Sofia a Spaniei, în incidentul cu nora sa, Letizia, şi nepoatele sale, Leonor şi Sofia. Marie-Chantal, soţia nepotului de frate al Sofiei, s-a revolta pe contul ei de Twitter, susţinând că nicio bunică nu merită un aşa tratament, referindu-se la răceala de care are parte din partea nepoatelor sale.

Foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

Kate și Roger PNG
Casa Regală Hașemită, Regina Rania jpg
mel23 jpg
kate300 jpg
Lady Diana remember jpg
red1 jpg
maria laura a belgiei PNG
mel21 jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (5) jpg
Prințesa Anne a împlinit 72 de ani jpg
hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg