Prezențe nobile la show-ul Dolce & Gabbana. Ce au purtat Lady Kitty Spencer și Prințesa Marie-Chantal?

Nu degeaba este nepoata regretatei Prințese Diana! Este vorba despre Lady Kitty Spencer (27), fiica cea mare a contelui Charles Spencer, fratele Dianei, una dintre cele mai mondene reprezentante ale aristocrației britanice.

Cel mai recent, tânăra a făcut senzație la prezentarea colecției Dolce & Gabbana Alta Moda 2018, care a avut loc pe 8 aprilie, la Metropolitan Opera House din New York. Și asta s-a datorat rochiei cu adevărat dramatice și îndrăznețe pe care a purtat-o, o ținută unicat semnată, evident, Dolce & Gabbana, care ne aduce aminte de cele purtate la curtea franceză, pe timpul lui Ludovic al XIV-lea.

Lady Kitty Spencer

Printre invitații la acest eveniment fashion s-au numărat și alți reprezentanți ai caselor regale europene, și anume Prințul Pavlos al Greciei (50) și soția sa, Prințesa Marie-Chantal (49), aceasta din urmă purtând și ea o rochie D&G cu print floral.

Prințul Pavlos al Greciei și Prințesa Marie-Chantal

Prințesa Marie-Chantal este aceeași care a reacționat în apărarea fostei regine Sofia a Spaniei, în incidentul cu nora sa, Letizia, și nepoatele sale, Leonor și Sofia. Marie-Chantal, soția nepotului de frate al Sofiei, s-a revolta pe contul ei de Twitter, susținând că nicio bunică nu merită un așa tratament, referindu-se la răceala de care are parte din partea nepoatelor sale.

Foto: Hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA