"Prietena dragă" a Regelui Charles a eclipsat-o pe Prințesa Beatrice la Royal Ascot. O știi din seriale

27 iunie, 2024

O știi dintr-un serial de mare succes internațional, Doi bărbați și jumătate, dar foarte puțini fac legătura între actrița care-a jucat-o pe iubita lui Ashton Kutcher și această figură frumoasă de la casa regală britanică.

Sophie Windsor și Prințesa Beatrice profimedia 0883623568 jpg

Sophie Winkleman este o femeie fascinantă, dar mai puțin cunoscută publicului larg: o femeie de rând, care l-a cunoscut pe soțul ei, Lordul Frederick Windsor, într-un club din Soho; o ducesă chinuită din secolul al XIX-lea în noul serial Belgravia și o „prietenă dragă” a Regelui Charles.

Pe 21 iunie, Lady Frederick Windsor atrăgea privirile la Royal Ascot, acolo unde sosea în caleașcă alături de Prințesa Beatrice și de soțul acesteia, Edoardo Mapelli Mozzi.

Îmbrăcată într-o interesantă rochie albastră cu revere albe, la care Sophie a asortat o pălărie albă cu pene și o pereche de pantofi în ton, frumoasa actriță în vârstă de 43 de ani a fost, per total, o apariție discretă la eveniment, în total contrast cu cealaltă actriță din familia regală britanică, Meghan Markle, care iubește atenția. 

Bună prietenă cu Regele Charles, ducesa s-a alăturat la un moment dat acestuia și soției lui, Regina Camilla, la loja regală, privind alături de aceștia cursele de cai. 

Frumoasa brunetă este soția Lordul Frederick Windsor, în vârstă de 44 de ani, fiul Prințului Michael de Kent, un bancher care este văr de-al doilea al regelui și al 53-lea în linia de succesiune la tron. 

Sophie Winkleman profimedia 0883596538 jpg

Admirația lui Winkleman pentru rudele ei regale pare cât se poate de sinceră. "În spatele camerei sunt oameni cu adevărat amuzanți, inteligenți și amabili. O iubesc pe Sophie de Edinburgh, pe Sarah Chatto, pe Zara, pe fetele York, pe Tim și Prințesa Anne, pe Fergie și pe toată familia Kent și Gloucester. Îi iubesc pe Catherine și William, dar ei sunt atât de ocupați și nu locuiesc la Londra, așa că nu-i văd prea mult. Regele este un prieten foarte drag, dar petrec puțin timp cu el. Lucrează toată ziua, ia o cină rapidă, apoi dispare până pe la 4 dimineața pentru a răspunde la scrisori. Îi pasă de atâtea lucruri și vine mereu cu soluții geniale”, dezvăluie Sophie într-un interviu pentru revista Tatler.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Regele Willem Alexander pilot   Ministerul Apararii din Olanda, Casa Regala olandeza (3) jpg
Contesa Alexandra, osta soție a Printului Joachim al Danemarcei, Alexandra Manley   GettyImages 962843532 jpg
Kate Middleton foto Instagram png
Printesa Leonor  (1) jpg
Regina Rania și Brigitte Macron profimedia 0884287636 jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Prințul Harry și mama sa, Prințesa Diana  foto   GettyImages jpg
Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024  profimedia 0881837144 jpg
Alexandre Grimaldi fiul lui Albert de Monaco Getty Images jpg
Regina Letizia colaj Profimedia2 jpg
FotoJet Kate Sophie jpg
Albert și Charlene de Monaco la rugby profimedia 0884035292 jpg
Printul Guillaume si Marele Duce Henri de Luxemburg   Marea Curte Ducala (1) jpg
Regele Marii Britanii Charles al III lea, Împăratul Japoniei Naruhito, Împărăteasa Masako și Regina Marii Britanii Camilla, Profimedia (2) jpg
Regele Frederik și Regina Mary  jpg
Printesa Anne   GettyImages 1258817249 jpg
Prințul William, Împăratul Naruhito al Japoniei și Împărăteasa Masako Foto Getty Images (2) jpg
Regina Camilla și Împărăteasa Masako a Japoniei Foto Getty Images (1) jpg