Prietena lui Meghan Markle, Lucy Fraser, atacă familia regală: „Devenise țapul ispășitor al Palatului"

15 decembrie, 2022
meghan - harry

Prietena misterioasă a lui Meghan Markle apare în trailerul care promovează partea a doua a documentarului Netflix lansat de duci. Lucy Fraser susține că Meghan devenise „țapul ispășitor al Palatului”. 

Fraser, care a fost invitată la nunta plină de celebrități a cuplului și a fost angajată anterior de ducesă pentru a-i promova blogul , care între timp a fost închis, a lansat afirmația incendiară că „Palatul hrănea povești despre ea, indiferent dacă erau adevărate sau nu , pentru a evita tipărirea altor întâmplări mai puțin favorabile”.

Lucy Fraser , care a lucrat mulți ani în PR și al cărei nume real este Lucy Meadmore, a lăsat mulți telespectatori nedumeriți în legătură cu identitatea ei atunci când a apărut în serialul Netflix , dar păre să aibă o legătură strânsă cu fosta vedetă Suits, în vârstă de 41 de ani. Ea a spus intervievatorilor că a sfătuit-o pe ducesă cum să se poarte cu presa britanică.

Lucy a fost văzută, de asemenea, bucurându-se de „o vacanță în Europa cu Meghan în 2016.

Fraser - care a fost fotografiată în trecut în timp ce petrecea cu Sinitta și Christopher Biggins – pare că a dezvoltat o relație strânsă cu ducii de Sussex de-a lungul anilor.

În documentar, Lucy spune că și-a „avertizat” prietena cu privire la presa din Marea Britanie și descrie petrecerea de logodnă a lui Harry și Meghan, când toată lumea a venit îmbrăcată casual.

Ea a adăugat că ducii sunt ca pinguinii, care își păstrează „partenera pe viață”. 

Într-o fotografie postată pe rețelele de socializare, Meghan este descrisă de Lucy drept „cea mai bună prietenă a ei din Londra”, în timp ce stau întinse pe un pat împreună și chicotesc într-o cameră de hotel.

„Acele nopți târzii în care prietena ta din Londra vine să-ți țină companie la hotel”, spune ea în postare. 

Într-o altă poză, Meghan este fotografiată în Grecia cu Lucy și Lindsay - care au apărut și în documentarul Netflix.

Lucy - care a lucrat pentru mai multe firme de PR, inclusiv Freuds, înainte de a-și înființa propria firmă - a fost, de asemenea, fotografiată la nunta lui Harry și Meghan la Windsor, în timp ce intră în St George's cu Abigail Spencer și Priyanka Chopra, celelalte prietene apropiate ale ducesei.

Ea a fost descrisă pe lista oficială de invitați drept prietena miresei. 

De asemenea, se știe că a fost unul dintre cei cinci prieteni autorizați să vorbească cu revista americană People în 2019 . De asemenea, l-a criticat pe tatăl lui Meghan, Thomas, după ce a lăsat să se scurgă în presă fragmente dintr-o scrisoare scrisă de Meghan.

Se crede că ducesa a cunoscut-o pe Lucy în 2014 - când a ajutat-o să-și publice blogul. Cele două au călătorit și în Costa Rica pentru a scrie un articol.

Meghan a lansat blogul când era actriță în drama Suits și l-a numit după site-ul ei preferat, Tignanello. 

Harry și Meghan și-au adunat apropiații, de la jucătoarea de tenis Serena Williams până la producătorii Suits, pentru a prezenta partea lor de poveste în documentarul Netflix. Aceștia au oferit pe ecran povești emoționante despre povestea lor de dragoste, experiențele lor în cadrul familiei regale și luptele ducesei cu paparazzii.



Recente pe Ok! Magazine

Regina Mary a Danemarcei  cu soțul ei GettyImages jpg
Principele Nicolae al Romaniei repatriat   Casa Majestatii Sale jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Letizia, Felipe, Leonor și Sofia foto profimedia 0815164168 jpg
Regina Camilla foto GettyImages jpg
Regina Camilla, Joia Mare, Profimedia (2) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg
Regina Camilla foto Getty Images (2) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Regele Charles în audiențe, Profimedia jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg