Prietenii lui Kate Middleton aruncă bomba despre revenirea ei! Ultima apariție publică a fost de Crăciun

27 mai, 2024

Kate Middleton a fost diagnosticată cu cancer și urmează un tratament preventiv! Din această cauză s-a retras din viața publică, însă prietenii ei au dat-o de gol și au vorbit despre revenire!

kate middleton profimedia jpg

Revenirea lui Kate Middleton ar putea avea loc abia peste câteva luni, acum ea continuând să facă un tratament preventiv după ce a fost diagnosticată cu cancer.  

Cu toate acestea, în ciuda pasiunii exercitate de fanii regali pentru revenirea ei, Richard Eden a declarat pentru Daily Mail că prietenii Prințesei de Wales s-au dat de gol cu privire la revenirea ei la îndatoririle publice.

„Prietenii cu care am vorbit în ultimele zile sugerează că s-ar putea să nu o mai vedem pe Catherine până la toamnă - și numai atunci dacă și-a revenit complet”. El a adăugat că un purtător de cuvânt a subliniat că acest lucru nu ar trebui să fie văzut ca un semn că ea se va întoarce la muncă în curând.

Speculații despre o revenire a lui Kate Middleton în iunie

De curând s-a zvonit că Prințesa Kate ar putea participa la evenimentul Trooping the Colour, pe 15 iunie. Expertul regal Christopher Anderson susține că prințesa ar putea apărea la balcon, în ciuda faptului că trece printr-o perioadă grea, în care a fost nevoită să facă chimioterapie preventivă. "Dacă nu o face, va părea trist și ciudat și va trimite mesajul că lucrurile sunt puțin mai grave decât am crezut”, spune acesta.

Citat de presa britanică, Anderson a mai subliniat cum s-ar simți situația dacă William ar apărea pentru prima dată la acest eveniment fără Kate. „Înțeleg că singurul lucru care i se poate cere lui Kate în timpul Trooping the Colour este să fie în acel balcon, cu copiii și William. Dacă William va fi acolo singur, va fi un moment destul de trist pentru monarhie.”

Anderson crede că familia regală ar trebui să fie mai deschisă cu privire la ceea ce se întâmplă cu Kate și cum evoluează tratamentul ei. „Nu ni se spun anumite detalii dintr-un motiv. Nu vreau să agit apele în mod inutil, dar există o serie de tipuri de cancer care sunt mai ușor de tratat decât altele", continuă expertul regal.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Prințul George profimedia 0881962444 jpg
Prințesa Charlotte colaj jpg
FotoJet Will și Kate jpg
Ducesa Sophie la Trooping the Colour Foto Profimedia (2) jpg
Louis, William, Kate, Charlotte, George, Profimedia jpg
Prințul George la Trooping the Colour Foto Profimedia (3) jpg
Natasha Archer, asistenta personală a Prințesei de Wales, Getty (1) jpg
Regina Mary în alb, GettyImages jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Kate Middleton Trooping The Colour Foto Profimedia (3) jpg
FotoJet Wales jpg
Prințul William, Kate Middleton și copiii  foto   Profimedia jpg
Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024  profimedia 0881837144 jpg
Kate Middleton, Prințul George, Prințesa Charlotte, Prințul Louis  foto   Profimedia jpg
Charles la Trooping the colour 2024, Profimedia (2) jpg
Kate Middleton Foto Profimedia (7) jpg
Kate Middleton  Profimedia jpg
Prințesa Diana la Trooping the Colour 1981 profimedia 0695599602 jpg