Prima apariție a lui Meghan Markle după ce a agitat apele la palat, cu acuzații de rasism. E numai zâmbet

5 decembrie, 2023

În timp ce toată lumea aștepta ca Meghan Markle și Prințul Harry să se distanțeze de cele scrise în cartea amicului Omid Scobie, inclusiv de așa-zisele acuzații de rasism, prima pare să n-aibă nicio grijă de acest gen.

Meghan Markle, pozată lângă casa din Montecito Foto Daily Mail
Meghan Markle, pozată lângă casa din Montecito Foto Daily Mail

O Meghan Markle zâmbitoare a fost fotografiată luni în California, foarte bine dispusă, după ce a declanșat furia față de „regalii rasiști” prin cele apărute în cartea jurnalistului Omid Scobie, Endgame, suspectat că și-a luat informațiile chiar de la ducesă.

Ducesa de 42 de ani a fost zărită în Santa Barbara, la câțiva kilometri de conacul ei și-al Prințului Harry din Montecito, însoțită de o gardă de corp.

Deosebit de slabă, fosta actriță era îmbrăcată în colanți negri sport, un tricou negru cu mâneci lungi și o șapcă verde de baseball. Nu este clar dacă ducesa se întorcea acasă de la sala de sport sau de la o plimbare prin împrejurimi: soțul ei a fost văzut făcând antrenamente într-o sală din Santa Barbara, iar Markle este cunoscută pentru pasiunea ei pentru yoga.

În acest timp, în Anglia, Omid Scobie, văzut ca un purtător de cuvânt neoficial al cuplului de Sussex, a șocat o lume întreagă numind accidental, în edițiile traduse în limba olandeză, pe cei doi membri ai familiei regale care s-ar fi declarat interesați de ce culoare va avea pielea lui Archie, atunci când acesta era încă în pântecul lui Meg. Iar aceștia, sper uimirea tuturor, sunt nimeni alții decât Regele Charles și Kate Middleton.

Markle a vorbit pentru prima dată despre o astfel de conversație în interviul ei televizat cu Oprah Winfrey, în martie 2021.

În tot acest timp, se pare că Palatul Buckingham și Palatul Kensington iau în considerare acțiuni în justiție, potrivit rapoartelor din presa britanică.

Rămâne de văzut dacă membrii familiei regale sunt dispuși să fie târâți, însă, într-o acțiune legală împotriva autorului Omid Scobie sau vor prefera să lase uitarea să se așterne peste acest scandal, apărut chiar în prag de Crăciun.

Foto: Daily Mail, Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg