Prima apariție a Prințesei de la anunțul sarcinii. Beatrice, încântătoare la o petrecere sofisticată

10 octombrie, 2024

La două zile după ce și-a anunțat sarcina, Prințesa Beatrice s-a afișat la o petrecere plină de vedete la Londra. Membra familiei regale britanice a participat la o aniversare de 10 ani a Chiltern Firehouse, pe 3 octombrie.

Prințesa Beatrice la petrecerea  Chiltern Firehouse , Profimedia (5) jpg

Veselă, foarte sigură pe sine, viitoarea mămică a optat pentru negru complet la petrecerea înțesată de vedete de la Londra.

Prințesa Beatrice la petrecerea  Chiltern Firehouse , Profimedia (1) jpg

Nepoata Regelui Charles a îndrăznit mai mult ca niciodată. S-a afișat cu un super decolteu adânc. Este lesne de înțeles că în doar câteva luni se va rotunji considerabil, poate că vrea să profite la maxim de silueta sa greu obținută la sală și cu ajutorul dietelor drastice.

Căci în ultimii ani, Bea a afișat un mijlocel tras prin inel, după mulți ani de luptă aprigă cu kilogramele în plus. Însă nu ne mai gândim la asta când e vorba de o sarcină.

Prințesa de York mai are o fetiță biologică și un fiu vitreg. Asemeni surorii sale Eugenie, care a devenit recent mamă de doi băieți, și fiica sa Sienna va primi un frățior sau o surioară.

Beatrice își ține viața privată de familie departe de ochii curioșilor. Fiica sa este complet necunoscută publicului larg, căci în toate imaginile apare doar cu spatele.

Prințesa Beatrice la petrecerea  Chiltern Firehouse , Profimedia (2) jpg

Fotografiile publicate de Daily Mail și The Telegraph o arată pe nepoata în vârstă de 36 de ani a Regelui Charles îmbrăcată complet în negru.

Potrivit UFO No More, Beatrice a purtat o haină neagră de catifea cu o fundită de la Zara, combinată cu o pereche de pantaloni largi. Modelul acesta este preferat de femeile regale.

Petrecerea, la care au participat celebrități precum și Sienna Miller, Rachel Weisz, Lily Allen și Ellie Goulding, a marcat prima apariție publică a Beatricei de când s-a dezvăluit că așteaptă al doilea copil cu soțul ei, Edoardo Mapelli Mozzi.

Prințesa și Edoardo sunt deja părinții fiicei de trei ani, Sienna Elizabeth Mapelli Mozzi. Beatrice este și mamă vitregă a fiului soțului ei, Christopher Woolf, dintr-o relație anterioară.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Împărăteasa Michiko   profimedia 0863486538 jpg
Melania și Donald Trump, Regele Charles, Regina Camilla, Profimedia (2) jpg
Prințesa Ingrid Alexandra în armată, Instagram (2) jpg
Prințesa Diana, Prințul Charles, Camilla Parker Bowles  foto   Profimedia jpg
Printesa Mette Marit la 51 de ani si Printul Haakon   Casa Regala norvegiana (1) jpg
Alina Maria a României și Nicolae foto personale 4 jpg
Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte la Trooping the Colour 2024   profimedia 0881836480 jpg
Regina Mary și Regele Frederik Foto Profimedia (8) jpg
Regele Charles si Regina Camilla in Guernsey   Casa Regala (9) jpg
Kate și Elisabeta, Profimedia (2) jpg
Principesa Sofia in Tara Motilor in Apuseni   FOTO Casa Majestății Sale (4) jpg
Kate Middleton înmormântare Prințul Philip foto Getty Images (2) jpg
Printesa Caroline de Monaco si Printul Charles al Marii Britanii, anii 1970   Getty Images jpg
Margareta a României foto Facebook jpg
Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie si Lady Louise Windsor  la Trooping the Colour 2024  profimedia 0881839450 jpg
Lilibet Diana Mountbatten Windsor, Profimedia (1) jpg
Ducesa Sophie și Prințul Edward Foto Profimedia (4) jpg
Meghan Markle Foto Profimedia jpg