Prima apariţie în public a lui Meghan Markle în calitate de Ducesă de Sussex. A impresionat ori a dezamăgit?

23 mai, 2018
Duchess of Sussex GettyImages 961424866 jpeg

Nu e prima oară când Meghan Markle ia parte la o îndatorire oficială, dar e pentru prima dată când însoţeşte familia regală, la un eveniment oficial, în calitate de Ducesă de Sussex. S-a întâmplat ieri seară, cu ocazia garden party-ului organizat, la Buckingham Palace, în onoarea Prinţului Charles. Deci, cum s-a descurcat Meghan Markle la prima îndatorire oficială în calitate de Ducesă? Haideţi să vedem!

foto: getty

Meghan, la prima apariţie în calitate de Ducesă de Sussex

Invitat pentru a-i aduce un tribut tatălui său, Ducele de Sussex a sosit la respectivul garden party însoţit de soţia lui, Ducesa de Sussex. Cei doi au marcat, astfel, prima apariţie de cuplu, după nunta regală, care a avut loc sâmbătă, 19 mai.

Prima lor apariţie publică de când s-au căsătorit

Eleganţi, formali şi serioşi, Meghan şi Harry au participat, aşadar, la aniversarea în avans a celor 70 de ani ai Prinţului Charles. Ba mai mult, Ducele de Sussex a ţinut un discurs în onoarea tatălui său, amintind de toată munca depusă în scopuri caritabile, dar şi cea în numele supuşilor regali.

Cu această ocazie, am văzut o Ducesă de Sussex mai stilată ca oricând, cu un outfit mult mai protocolar. Dacă până acum purta rochii ori fuste conice, cu alură sexy, acum Meghan cea căsătorită abordează ţinute mult mai clasice şi mai discrete.

La prima îndatorire publică alături de socrul ei, Prinţul Charles, şi soţia acestuia

Aşa se face că la acest eveniment, Meghan a purtat un outfit semnat de Goat, brand care o îmbracă şi pe cumnata sa, Kate, şi o pălărie Philip Treacy, unul dintre furnizorii regali în materie de pălării. A avut, fără doar şi poate, o ţinută sofisticată, stylish şi surprinzătoare. Nouă ne-a plăcut, vouă?

Vor pleca în luna de miere după acest eveniment

Cât despre contribuţia ei la acest eveniment, Ducesa a fost văzută interacţionând atât cu socrul său, cât şi cu soţia acestuia, Ducesa de Cornwall. Ba mai mult, toţi trei s-au amuzat teribil atunci când Harry, în timpul discursului său, a fost ”atacat” de o albină. Ulterior, Meghan şi Harry au salutat mulţimea strânsă pe peluză şi a interacţionat cu ei. Meghan a primit de la Sophie Rogers primul ei cadou în calitate de Ducesă - un colier din cristale, faţă de care s-a arătat foarte încântată.Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg