Prima apariție în public a lui Meghan Markle în calitate de Ducesă de Sussex. A impresionat ori a dezamăgit?

Nu e prima oară când Meghan Markle ia parte la o îndatorire oficială, dar e pentru prima dată când însoțește familia regală, la un eveniment oficial, în calitate de Ducesă de Sussex. S-a întâmplat ieri seară, cu ocazia garden party-ului organizat, la Buckingham Palace, în onoarea Prințului Charles. Deci, cum s-a descurcat Meghan Markle la prima îndatorire oficială în calitate de Ducesă? Haideți să vedem!

foto: getty

Meghan, la prima apariție în calitate de Ducesă de Sussex

Invitat pentru a-i aduce un tribut tatălui său, Ducele de Sussex a sosit la respectivul garden party însoțit de soția lui, Ducesa de Sussex. Cei doi au marcat, astfel, prima apariție de cuplu, după nunta regală, care a avut loc sâmbătă, 19 mai.

Prima lor apariție publică de când s-au căsătorit

Eleganți, formali și serioși, Meghan și Harry au participat, așadar, la aniversarea în avans a celor 70 de ani ai Prințului Charles. Ba mai mult, Ducele de Sussex a ținut un discurs în onoarea tatălui său, amintind de toată munca depusă în scopuri caritabile, dar și cea în numele supușilor regali.

Cu această ocazie, am văzut o Ducesă de Sussex mai stilată ca oricând, cu un outfit mult mai protocolar. Dacă până acum purta rochii ori fuste conice, cu alură sexy, acum Meghan cea căsătorită abordează ținute mult mai clasice și mai discrete.

La prima îndatorire publică alături de socrul ei, Prințul Charles, și soția acestuia

Așa se face că la acest eveniment, Meghan a purtat un outfit semnat de Goat, brand care o îmbracă și pe cumnata sa, Kate, și o pălărie Philip Treacy, unul dintre furnizorii regali în materie de pălării. A avut, fără doar și poate, o ținută sofisticată, stylish și surprinzătoare. Nouă ne-a plăcut, vouă?

Vor pleca în luna de miere după acest eveniment

Cât despre contribuția ei la acest eveniment, Ducesa a fost văzută interacționând atât cu socrul său, cât și cu soția acestuia, Ducesa de Cornwall. Ba mai mult, toți trei s-au amuzat teribil atunci când Harry, în timpul discursului său, a fost ”atacat” de o albină. Ulterior, Meghan și Harry au salutat mulțimea strânsă pe peluză și a interacționat cu ei. Meghan a primit de la Sophie Rogers primul ei cadou în calitate de Ducesă – un colier din cristale, față de care s-a arătat foarte încântată.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA