Prima apariţie la balconul regal al Ducilor de Sussex. Cum a fost la Trooping the Colour

9 iunie, 2018
ducesa jpeg

”Trooping the Colour”  este sărbătoarea oficială prin care Regina Elisabeta  a II-a îşi aniversează ziua de naştere. Evenimentul a strâns laolaltă soldaţi britanici şi regimente din statele membre ale Commonwealth-ului care au defilat pe străzile Londrei în cinstea monarhului britanic. Tot astăzi au avut loc show-uri demonstrative ale Forţelor Aeriene şi saluturi militare cu salve de arme, pe care Regina Elisabeta şi familia sa le-au urmărit de la balconul regal al Palatului Buckingham.

image

Ziua de astăzi a fost, însă, marcată şi de o altă premieră: Ducii de Sussex, căsătoriţi pe 19 mai, au apărut pentru prima dată, alături de întreaga familie regală, la balconul regal de la Palatul Buckingham. Îmbrăcată într-un outfit în culoarea piersicii, cu o pălărie de tip fascinator, Meghan Markle a fost, fără doar şi poate, în centrul atenţiei.

Chiar şi Prinţul Louis, mezinul Ducilor de Cambridge, a participat la acest eveniment, însă nu a luat parte la apariţia la balconul regal, el rămânând în grija bonei Maria Teresa Borrallo.

image

Evenimentul de anul acesta a fost umbrit, însă, de lipsa Prinţului Philip. Acesta nu a putut fi prezent la cea de-a 66-a ediţie a evenimentului Trooping The Colour, care o aniversează pe Majestatea Sa, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Cel mai probabil, starea de sănătate nu i-a permis să participe la acest eveniment. Prinţul Philip al Marii Britanii, Duce de Edinburgh, împlineşte mâine 97 de ani.

Iată o galerie foto cu momente inedite din timpul evenimentului Trooping the Colour!Recente pe Ok! Magazine

kate300 jpg
Lady Diana remember jpg
red1 jpg
maria laura a belgiei PNG
mel21 jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (5) jpg
Prințesa Anne a împlinit 72 de ani jpg
hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg