Prima criză majoră prin care trec Prințul William și Kate Middleton! Haosul e din ce în ce mai mare

13 martie, 2024

Misterioasa și lunga convalescență a lui Kate Middleton și fotografia de familie pe care aceasta a editat-o au adus multă neliniște în rândul fanilor regali, care cer răspunsuri. La fel și presa din Marea Britanie!

Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg

Controversa legată de fotografia trucată a lui Kate Middleton a aruncat Marea Britanie într-o criză majoră de neîncredere față de Prințul și Prințesa de Wales. Deși prințesa și-a cerut scuze pentru că a modificat o fotografie cu ea și cei trei copii ai săi, făcută de Prințul William, gestul nu a fost suficient.

De când a fost internată în spital pentru a fi supusă unei intervenții chirurgicale abdominale, mass-media și opinia publică din Marea Britanie au respectat dorința prințesei de a avea o convalescență liniștită, cu maximă intimitate, dar ultimele sale gesturi au declanșat o criză de credibilitate cum nu s-a mai întâmplat niciodată.

Kate Middleton, bijuteria coroanei, unul dintre cei mai populari membri ai familiei Windsor, care nu a mai făcut niciun pas greșit până acum, s-a confruntat cu cele mai grele zile ale ei de până acum, ca membru al familiei regale britanice. 

Faptul că patru agenții de presă internaționale au retras imaginea cu care dorea să sărbătorească Ziua Mamei în Marea Britanie, deoarece considerau că a fost editată, a determinat-o să dea publicității un comunicat în care a recunoscut acele retușuri și și-a cerut scuze pentru ele.

Nu a fost de ajuns, iar după-amiază a fost văzută împreună cu soțul ei părăsind incinta castelului Windsor cu o mașină. Nici acest lucru nu a fost suficient. În imagini, abia se vede și deja sunt multe voci care cer mai multă transparență și doresc ca Palatul Kensington, care a refuzat deja să facă acest lucru, să facă publică fotografia originală înainte de a fi manipulată pentru a verifica cum arată Kate, scrie publicația spaniolă Hola. 

Prințul William a fost, de asemenea, pus sub semnul întrebării pentru secretul și tăcerea sa. Inițial, el a fost aplaudat pentru că și-a anulat programul pentru a fi alături de soția sa. După ce prințesa a fost externată din spital, moștenitorul tronului a participat la foarte puține evenimente, iar absența sa vizibilă la funeraliile nașului său, regele Constantin al Greciei, a dus, de asemenea, la o mare neîncredere față de el. Cu toate acestea, este posibil ca această dispariție să se datoreze unor ordine venite de sus pentru a nu umbri evenimentele Reginei Camilla.

Transparența este ceea ce publicul britanic cere cu insistență. A fost un moment de cotitură pentru mass-media britanică, care acum pune toate întrebările în mod deschis și dorește răspunsuri. Dacă în urmă cu câteva zile tabloidele au decis să nu publice prima imagine cu Kate Middleton de când a fost operată, în care apărea pe locul pasagerului unui Audi 4x4 pe care îl conducea mama sa și care a fost publicată în presa americană TMZ, acum publicațiile britanice consideră că nu totul este suficient pentru a respecta viața privată a prințesei și cer fapte. De acum încolo, Kate Middleton nu ar mai fi protejata presei. Problema este că această criză intervine într-un moment teribil. Regele Charles al III-lea este bolnav de cancer, iar Regina Camilla, în vârstă de 76 de ani, este epuizată de faptul că trebuie să prezideze atâtea evenimente singură la vârsta ei. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (23) jpg
Sarah Ferguson pe mana stilistilor   Instagram jpg
Meghan Markle și Prințul Harry profimedia 0871667832 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Ducesa Sophie la garden party  profimedia 0871197985 jpg