Prima fotografie cu Kate după naşterea prinţului Louis. Au plecat spre Castelul Windsor

17 mai, 2018
Prince Harry, Meghan Markle, Prince William and Kate Middleton are seen driving out of Kensington Palace in different cars days before the Royal Wedding jpeg

Mai sunt doar câteva ore până la nunta regală, aşa că Ducii de Cambridge şi viitorii miri au părăsit Palatul Kensington pentru a se deplasa la Castelul Windsor, acolo unde vor servi ceaiul cu regina Elisabeta şi unde au loc primele repetiţii pentru nunta regală.

foto: Splash News

Văzută pentru prima dată după naşterea prinţului Louis

Paparazzi i-au surprins pe soţii Kate şi William în timp ce părăseau Palatul Kensington, la bordul bolidului lor de lux. Aceştia i-au urmat pe viitorii miri, Harry şi Meghan, care părăsiseră Kensingtonul cu doar câteva secunde înainte. Cei patru se îndreaptă spre Castelul Windsor pentru a lua parte la pregătirile pentru nunta regală şi la repetiţiile care se vor face înainte de marele eveniment. Acolo sunt aşteptaţi de suveranul britanic, pentru a servi ceaiul.

Se-ndreaptă spre Castelul Windsor

Amintim că aceasta este prima dată când o vedem pe Kate în public, după naşterea prinţului Louis. Stând în stânga şoferului, adică a soţului său, Ducesa de Cambridge purta o rochie de vară, înflorată, în nuanţe de roşu, alb şi albastru. La fel de elegant era şi Prinţul William, care purta un costum blue-navy.

image

La plecarea de la Windsor, William era însoţit de cei doi micuţi, George şi Charlotte, care au participat la repetiţiile de nuntă.Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg