Prima fotografie cu Kate după nașterea prințului Louis. Au plecat spre Castelul Windsor

Mai sunt doar câteva ore până la nunta regală, așa că Ducii de Cambridge și viitorii miri au părăsit Palatul Kensington pentru a se deplasa la Castelul Windsor, acolo unde vor servi ceaiul cu regina Elisabeta și unde au loc primele repetiții pentru nunta regală.

foto: Splash News

Văzută pentru prima dată după nașterea prințului Louis

Paparazzi i-au surprins pe soții Kate și William în timp ce părăseau Palatul Kensington, la bordul bolidului lor de lux. Aceștia i-au urmat pe viitorii miri, Harry și Meghan, care părăsiseră Kensingtonul cu doar câteva secunde înainte. Cei patru se îndreaptă spre Castelul Windsor pentru a lua parte la pregătirile pentru nunta regală și la repetițiile care se vor face înainte de marele eveniment. Acolo sunt așteptați de suveranul britanic, pentru a servi ceaiul.

Se-ndreaptă spre Castelul Windsor

Amintim că aceasta este prima dată când o vedem pe Kate în public, după nașterea prințului Louis. Stând în stânga șoferului, adică a soțului său, Ducesa de Cambridge purta o rochie de vară, înflorată, în nuanțe de roșu, alb și albastru. La fel de elegant era și Prințul William, care purta un costum blue-navy.

La plecarea de la Windsor, William era însoțit de cei doi micuți, George și Charlotte, care au participat la repetițiile de nuntă.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA