Prima imagine cu Prințul Louis la 6 ani. Micuțul are un nou portret regal: ce mult a crescut!

23 aprilie, 2024

Palatul Kensington a publicat mult așteptata imagine cu sărbătoritul. Prințul Louis a împlinit 6 ani astăzi, 23 aprilie 2024.

Louis 6 ani PNG

Din ce în ce seamănă mai mult cu tatăl său, Prințul William!

În aceste vremuri tulburi pentru monarhie, un asemenea zâmbet adorabil era atât de așteptat. Căci Palatul regal britanic nu își dezamăgește fanii: a publicat în urmă cu câteva minute prima imagine cu Louis la 6 ani. Pentru a nu mai crea controverse legate de tehnica fotografică, avem un portret cât se poate de simplu, cu Prințul, mezinul lui William și Kate în aer liber, relaxându-se pe o păturică. Cu toate acestea, imaginea este realizată tot de Prințesa Kate, continuând tradiția atât de dragă Prințesei.

Pe contul oficial de Instagram apare și un mesaj: ”La mulți ani! Prințul Louis împlinește 6 ani, vă mulțumim pentru urări. Fotografia este semnată: Prințesa de Wales.”

Pe chipul lui senin, nu se vede altceva decât bucuria pură a copilăriei. Astăzi el este vedeta!

Șturlubaticul Louis ne-a încântat de atâtea ori cu mutrițele sale simpatice în public, cele mai multe ieșiri ale sale devenind virale. Acum însă este băiețel mare, chiar se vede și din acest portret simplu cât de mult a crescut.

Se spune că Louis este preferatul Regelui Charles, care i-ar fi pregătit o surpriză de proporții. Conform unor surse regale, suveranul ar fi decis ca mezinul Prințului William să primească în viitor unul dintre titlurile de la Palat cele mai râvnite: acela de Duce de Edinburgh.

În prezent, este deținut de fratele Regelui Charles, Prințul Edward, iar anterior i-a aparținut tatălui monarhului, Prințul Philip.

Dacă așa stau lucrurile, vom avea doi continuatori de nădejde: se știe deja că Prințesa Charlotte va fi următoarea Prințesă regală, după Anne.

Cel mai mic copil al Prințului William și al Prințesei Catherine merge la școala Lambrook din Berkshire și deja dă semne că este interesat de îndatoririle regale. Adorabilul familiei nu o dată a făcut deliciul presei din întreaga lume cu mutrițele sale simpatice. Anul trecut,  Prințesa de Wales a dezvăluit cum mezinul ei, Prințul Louis, o ajuta deja cu cel mai mare proiect regal al ei. Kate Middleton este foarte implicată în depistarea celor mai bune și relevante metode de educație timpurie și în mod cert abia așteaptă să-și reia îndatoririle regale.

Foto: Instagram & GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (11) jpg
Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia (8) jpg
Margareta a României la Kogalniceanu foto Facebook 2 jpg
Ducii de Sussex  foto   Profimedia jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (3) jpg
printul william si amanta rose hanbury jpg
Regele Felipe si Regina Letizia Foto Instagram  jpg
Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg