Prima imagine oficială a noilor monarhi, alături de noii prinți de Wales

3 octombrie, 2022

După încheierea doliului de stat, Palatul Buckingham a publicat prima imagine cu actuala familie conducătoare a Marii Britanii.

fotografia oficiala cu Regele Charles al III lea, Regina Consoarta Camilla, Printul Mostenitor William si Printesa Kate   Buckingham jpg

După zilele triste și mohorâte ce-au urmat decesului brusc al Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a, urmează, iată, și zile mai însorite, când noul cuplu de monarhi trebuie să ducă mai departe misiunea coroanei britanice. Într-o primă fotografie în formulă de patru, Regele Charles al III-lea, alături de Regina Consoartă Camilla și de urmașii lor la tron, cei doi noi prinți de Wales, William și Catherine, sunt surprinși de fotograful oficial al Casei Regale, Chris Jackson, pentru prima oară zâmbind.

Trebuie spus, însă, că acest cadru de familie datează din 18 septembrie, când Palatul Buckingham a găzduit recepția oficială pentru toți șefii de stat sosiți la Londra pentru a depune un ultim omagiu Reginei Elisabeta a II-a. De altfel, a doua zi a avut loc înmormântarea fostei suverane, cu toată pompa și toate onorurile, gândită după un scenariu întocmit de însăși regina defunctă și care a reprezentat cea mai mare ceremonie funerară de stat pe care l-a văzut vreodată Londra - și chiar lumea întreagă, dacă ne gândim că și transmisiunea în direct a acestui eveniment a adunat în fața ecranelor peste 4 miliarde de telespectatori.

Pe lângă această fotografie cu cei doi regi, Prințul Moștenitor William și Prințesa Kate, Palatul a mai postat și un instantaneu și cu Charles alături de mama sa, din seria ultimelor fotografii oficiale realizate de regină pentru Jubileul de Platină, dar și o fotografie de arhivă, cu Charles la vârsta de trei ani, stând alături de bunicul său, Regele George al VI-lea - după numele căruia actualul Prinț Moștenitor William și-a botezat fiul cel mare, acum în vârstă de 8 ani, care momentan are titulatura de Prinț de Cambridge.

FOTO: Chris Jackson/Palatul BuckinghamRecente pe Ok! Magazine

meghan - harry
kate middleton william avion jpg
charles - meghan - camilla
kate - william- copii
Printesa Margaret profimedia 0423858100 jpg
Sarah Ferguson 3    Instagram jpg
profimedia 0088036669 jpg
Regina Camilla, Profimedia jpg
camilla - charles
andrew-  fergie
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (5) jpg
Regina Elena, Regina celor 3 exiluri jpg
regina letizia profimedia 0740160680 jpg
Moza din Qatar GettyImages 167794832 jpg
kate  william 24 jpg
kate-  william
printesa diana
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, Meghan Markle  sursa   Getty jpg