Prima întâlnire bizară a lui Meghan Markle cu Kate și William: "Sunt scorțoși și nu te îmbrățișează"

14 decembrie, 2022

Mai vreți dezvăluiri din culisele palatului regal britanic? Mai avem și sunt cât se poate de incitante. Depinde pe cine întrebi...

Dacă o întrebi pe Meghan Markle, afli detalii cât se poate de siropoase despre relația ei cu ceilalți membri ai familiei. În episodul doi al documentarului difuzat pe Netflix, Meghan își amintește de prima dată când i-a întâlnit pe Prințul William și pe Kate Middleton, când perechea a venit la cină, acasă la ea și la Harry.

Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (2) jpg

„Când au venit Will și Kate la noi la cină a fost momentul în care i-am întâlnit pentru prima dată. Îmi amintesc că eram îmbrăcată într-o pereche de blugi rupti și desculță”, povestește Meghan în acest documentar.

„Mie îmi place să îmbrățișez, întotdeauna am fost genul care îmbrățișează și nu mi-am dat seama că acest obicei este cu adevărat supărător pentru mulți britanici. Am început să înțeleg foarte repede că formalitatea din exterior se aplică și în interior. Că există un mod de a te comporta, de a privi spre înainte și apoi intri în casă, închizi ușa și spui: Oh, ce bine, ne putem relaxa acum! Dar am văzut că acea formalitate se manifestă și în interior și asta a fost surprinzător pentru pe mine."

Prințul William, Kate Middleton, Prințul Harry și Meghan Markle, Getty (3) jpg

În traducere liberă, membrii familiei regale britanice, inclusiv mai tinerii William și Kate se comportă la fel de sobru în particular precum o fac la evenimentele publice, acolo unde Prinții de Wales nici măcar nu se țin de mână.

Chiar indirect, atacul împotriva cumnaților regali Kate și William este cât se poate de evident, mulți admiratori regali comentând lipsa de delicatețe a Ducesei de Sussex în ceea ce o privește pe Prințesa de Wales, rivala ei nedeclarată.

Este al doilea moment de impolitețe din partea lui Meghan în cadrul acestui documentar, după secvența în care Meghan Markle a batjocorit întâlnirea cu regina chiar de față cu Harry. Tot în cel de-al doilea episod din documentarul „Harry și Meghan”, Ducesa de Sussex a recreat reverența pe care a făcut-o în fața Reginei Elisabeta a II-a în timpul primei sale întâlniri cu regretata suverană. În timp ce Meghan recrea într-un mod exagerat această reverență, soțul ei, Prințul Harry, așezat lângă ea, părea oarecum deranjat, privind în altă parte.

Să ne așteptăm la noi dezvăluiri neplăcute, în seria difuzată joia viitoare?

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regina Camilla, Joia Mare, Profimedia (2) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg
Regina Camilla foto Getty Images (2) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Regele Charles în audiențe, Profimedia jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
FotoJetEugenie și Beatrice jpg
Printese si regine cu probleme de sanatate si cumpene   Casa Regala jpg
Margareta a României cu surorile Sofia și Maria Facebook jpg
Harry, Charles, Peter Phillips, Anne, Andrew și Edward la înmormântarea Reginei în 2022, GettyImages jpg
pippa kate jpeg