Prima întâlnire romantică dintre Kate Middleton și Prințul William a fost una total ratată

27 septembrie, 2023

Chiar dacă povestea lor de dragoste pare, pe alocuri, ca-n filme, nu totul a decurs lin și romantic între Prinții de Wales.

Kate Middleton William facultate profimedia 0221704226 jpg

Iubirea începută la facultate a avut și sincope, Kate și William au trecut și printr-o despărțire dureroasă, dar totul s-a sfârșit, până la urmă, cu bine și acum cei doi numără nu mai puțin de 12 ani de mariaj.

La fel ca toată lumea, Kate Middleton și Prințul William au experimentat și ei stinghereala din primele etape ale întâlnirilor, atunci când perechea a trecut de la a fi doar prieteni la ceva mai mult, în timp ce studiau la Universitatea St. Andrews, la începutul anilor 2000. Kate și William au locuit în aceleași cămin în primul an de facultate și s-a mutat într-o casă comună în al doilea an, înainte ca scânteia să se aprindă între ei.

Kate a povestit mai târziu că, prima dată când l-a întâlnit pe William, a devenit roșie din cap până-n picioare: „Cred că m-am înroșit toată atunci când te-am întâlnit, eram foarte timidă.” Cât despre Prințul William, el a încercat să-și impresioneze viitoarea soție încercând să gătească cine „fanteziste” când s-au mutat în casa pe care o mai împărțeau și cu alți prieteni.

„Încercam să gătesc niște cine uimitoare. Dar tot ceea ce se întâmpla era să ard ceva, să vărs ceva, să dau foc la ceva. Ea stătea în fundal încercând să ajute și, practic, prelua controlul asupra întregii situații”, avea să-și aducă aminte, mai târziu, și William despre primele lor întâlniri.

Până la urmă, lucrurile s-au așezat frumos între cei doi foști colegi de facultate. În ciuda unor suișuri și coborâșuri de-a lungul relației lor, William a cerut-o în căsătorie pe Kate în 2010 și, de-atunci, cei doi au devenit și părinții a trei copii frumoși. Între timp, prințesa și-a mai corectat timiditatea nativă, iar prințul sperăm că se descurcă mai bine în bucătărie...

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regele Ferdinand și Regina Maria, Casa Regala1 (1) jpg
Kate Middleton acuzată de rasism foto profimedia 0825740666 jpg
Printul William si Printesa Kate la Royal Variety Performance   GettyImages 1813805244 jpg
Ducesa Sophie (9) jpg
Kate, William, Victoria și Daniel, Profimedia jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Castelul Windsor a fost decorat de Crăciun (4) jpg
Majestatea Sa Margareta, Principele Radu si Principesa Sofia la Seara Curajului Civic la Palatul Regal   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (14) jpeg
Prințul Louis și familia regala britanica la Trooping The Colour 17 iunie 2023 FOTO Profimedia (6) jpg
Meghan Markle, Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Printesa Leonor  (1) jpg
Kate Middleton in serialul The Crown jpg
Contele Nikolai de Monpezat și familia, Profimedia jpg
Omid Scobie, Profimedia jpg
Meghan, Camilla și Kate la înmormântarea Reginei, 2022, GettyImages 1425178231 jpg
Kate Middleton nu a purtat robă de ceremonie în Scoția (3) jpg
Harry şi Meghan FOTO Profimedia
Regina Elisabeta si Regele Charles jpg