Prima vizită pe care au făcut-o Kate și William după ce au revenit din America și și-au reîntâlnit copiii

6 decembrie, 2022
kate si william

Kate și Prințul William au participat la târgul de Crăciun de la școala copiilor lor în weekend, la scurt timp după ce au revenit în Marea Britanie, după ceremonia de decernare a premiilor Earthshot din SUA.

Kate și Prințul William au marcat primul eveniment dedicat Sărbătorilor în familie și au mers la școala copiilor lor după turneul lor de trei zile în SUA. La scurt timp după ce au aterizat la Londra, cei doi au petrecut momente de neuitat cu Prințul George, 9 ani, Prințesa Charlotte, 7 ani, și Prințul Louis, 3 ani, sâmbătă dimineața. Potrivit Sunday Times, prințul și prințesa de Wales au făcut o excursie în familie la un târg special de strângere de fonduri pentru Crăciun de la școala copiilor lor, Lambrook.

În timp ce cuplul vizita organizații caritabile la Boston, cei trei copii ai lor au fost îngrijiți de bona lor, Maria Teresa Turrion, care a început să lucreze pentru familia regală în 2014.

Kate și William au vizitat mai multe organizații apropiate inimii lor și s-au întâlnit cu președintele american Joe Biden.

Turneul lor de trei zile a culminat cu ceremonia de decernare a premiilor Earthshot, vineri seara, eveniment la care au luat parte numeroase vedete. Printre celebritățile care au înmânat premii s-au numărat David Beckham, starul din Home Alone, Catherine O'Hara, și actorul din No Time to Die,  Rami Malek, în timp ce Billie Eilish a cântat de la distanță pentru public.

Kate a arătat uluitor într-o rochie verde lime de la Solace London, pe care a combinat-o cu o bijuterie cu diamante și smarald care i-a aparținut cândva soacrei sale, prințesa Diana. 

La doar o zi după evenimentul de pe covorul roșu, cei doi zburat înapoi în Marea Britanie pentru a ajunge la timp la târgul de Crăciun. Prințul și Prințesa de Wales și-au înscris copiii la școala independentă din Berkshire după mutarea lor la Windsor în septembrie.

Vizita părinților lor i-a încântat pe Louis, Charlotte și George, care au fost fericiți atunci când au aflat că merg împreună la școală. O sursă anonimă a declarat pentru Sunday Times: „Sunt foarte încântați că sunt la o nouă școală și cred că și mama și tata sunt”.

Călătoria mult așteptată a celor doi a trecut în mare parte neobservată din cauza trailerului Netflix al ducilor de Sussex, care îi are în vizior pe Kate șiWilliam.

Harry și Meghan vor explora relația lor de la primele zile până la provocările care i-au împins să părăsească familia regală.

Netflix spune că povestea familiei Sussex este „una dintre cele mai cunoscute povești de dragoste din istorie: „Chiar și cei mai interesați fani nu au auzit-o niciodată spusă așa ca până acum”.

Într-un teaser, un prieten al cuplului spune că experiența familiei Sussex a fost „despre ură, despre rasă”.

Expertul regal Richard Fitzwilliams susține că efectele documentarului vor fi resimțite în anii următori: „Acesta este un atac frontal complet, extrem de distructiv asupra familiei regale – a instituției, precum și a membrilor ei”.Recente pe Ok! Magazine

Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}